Cookies!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy.

Sluiten ️️

SUSTAINABLE 
EXPANSION

Voor New Digital Leaders die vol plezier online willen opschalen.
Voor een dikke business met impact en een rijk leven.

PLAY

Geen "je moet dit want dat werkt" advies. Maar groeien vanuit plezier passend bij jouw unieke visie, doelen en energie. Voor maximale impact en ultieme voldoening.

LEAD

In de voorhoede van je markt, daar wil jij blijven zitten. De weg wijzen voor mensen die hem nog niet zien. Dikke impact maken en levens veranderen. Samen maken we strategische keuzes die daarbij passen. 

EXPAND

Groeien is je only way. Om dit lange termijn vol te houden is een winstgevende online groeistrategie essentieel. Ontmantel je blinde vlekken en krijg een laserfocus op je leadmarketing & sales. 

ONLY HUNGRY MINDS CAN GROW.

Als ondernemer zit je soms zo in je business, in je team en dagelijkse operatie dat je niet altijd meer helder ziet waar de grootste groeikansen liggen. Of je ziet juist zoveel kansen online dat je niet weet waar te beginnen.

Tel daarbij op dat de wereld & technologie ook in een razend tempo doordendert. En voordat je het weet ben je met 1001 dingen bezig die niet perse bijdragen aan flinke bedrijfsgroei of aan meer rust voor jou als leider van je business.

In een wereld vol overvloed is het essentieel om de juiste gamechangers eruit te pikken. Zodat je bedrijfsgroei niet geforceerd, maar juist als fun & ease voelt. 

Hoe blijf je scherp? En waar zet je op in? 

Want honger naar meer, dat heb je.
Enorm zelfs. Je hebt grootste ambities, maar wilt ook genieten van de reis.

Bij het krijgen van helderheid, laserfocus en het kiezen van die gamechangers ga ik je helpen.

In onze samenwerking sta ik persoonlijk aan je zijde. Met als doel om jou scherp te houden en je business sustainable online te expanden. 

Dolly Heuveling van Beek

Dolly Heuveling van Beek

Dolly.nl

"Wendy denkt continu mee over de beste strategie en vervolgstappen. Ze is een slimme businesswoman, maar vooral ontzettend persoonlijk en betrokken bij haar klanten. Daarnaast vind ik het heel fijn en inspirerend dat zij zich zo blijft ontwikkelen."

The New Business Women

Mabel & Crystal

The New Business Women

" Een absolute expert op het gebied van online marketing en social advertising, maar werken met haar is zoveel meer dan dat. Zij gelooft echt in ons en wat we doen en wil net zo graag als wij een succes maken van onze business. Wat een verschil met een plat marketingbureau waar het alleen om de cijfers draait… Wendy houdt je scherp en bij de les. 

Claire van den Heuvel

Claire van den Heuvel

Claire.world

"Wendy is niet alleen persoonlijk en professioneel, je haalt altijd up to date know how in huis. Ze blijft zichzelf bijscholen, continu, op hoog niveau. Waardoor ze echt strategisch met je meedenkt. "

Hi, ik ben Wendy
 Ondernemer & Lead(ing) Marketing Strateeg 

In de voorhoede van je markt, daar wil je staan. Met mijn vooruitziende blik, mijn track record en scherpe blik help ik jou aan meer helderheid, scherpte en plezier in je business.
Zodat je met meer plezier, meer winst draait.

Ik wijs je ongezouten op je missing links en de gaps in je online business. Zie mij als je persoonlijke groeikatalysator.

New Digital Leaders Magazine

Sustainable je business laten groeien en een leven vol vrijheid. Het kan. Dat bewijzen de inspirerende online ondernemers in het New Digital Leaders Magazine.