221115 brussel wendy 022horizontaal

About WENDY

Ondernemer – katalysator – marketingpionier
Hi, ik ben Wendy Kerssens. Als jouw Performance & Business mentor guide ik jou naar de voorhoede in jouw markt. Hoe? Door je scherp en accountable te houden. Je te wijzen op de missing links en de gaps in je business, je lanceringen en je leven. Zodat je die kunt aanpakken. Niet door persé meer te doen, maar door de dingen die je doet slimmer, beter en met meer plezier te doen. Zodat je een flinke groeispurt realiseert.

E39A5040 (1)horizontaal
 Pionieren 
in online marketing  

Met meer dan 19 jaar marketing- en sales ervaring heb ik de afgelopen jaren miljoenen euro’s uitgegeven aan online leadgeneratie voor mijn klanten: de top van de Nederlandse coachings- en trainersmarkt. From scratch heb ik mijn eigen meervoudige 6-cijferige social media advertising agency gebouwd, inclusief team, als een van de eersten in Nederland.

Met dat pionieren ben ik nooit opgehouden. Toen mijn agency stevig stond, gooide ik het roer om, verkocht ik het in 2020 en vond mezelf opnieuw uit. Om te doen waar ik blij van word en het allerbeste in ben: andere high achievers hun groeigoud laten zien en ze daar naartoe guiden. Op mijn eigen voorwaarden natuurlijk. En met mind blowing resultaten.

Hoe het begon …

Mijn ondernemersavontuur startte in 2013, toen ik thuis zat met een baby van drie maanden op mijn arm. Mijn toenmalige werkgever kwam op kraamvisite en praatte me bij: de start-up waar ik voor werkte ging het niet halen, dus mijn baan daar als marketingmanager hield op. Ai. Even slikken en weer doorgaan.

Kort daarna besloot ik: dit is een kans. Nu of nooit. Ik sprong in het diepe, informeerde mijn netwerk over mijn eigen online marketingagency, pakte alles op wat daaronder viel – wist ik veel – en stortte me uiteindelijk op Facebook-advertising. Achteraf op precies het juiste moment.

Online ondernemen
Ik investeerde in topcongressen in Amerika, trainingen van over de hele wereld en exclusieve masterminds in Nederland. Zo leerde ik een netwerk van supertoffe online ondernemers kennen, onder wie Dolly Heuveling-van Beek - misschien ken je haar wel – en managede haar social campagnes. Doordat wij succesvol samenwerkten, volgde de ene na de andere coach, trainer en influencer. Het was volle bak pionieren, want online ondernemen en social advertising was er nog maar net. Nieuwe kennis, nieuwe inzichten, op ontdekkingstocht. Het paste me als een jas.

Mastermind met Dean Jackson
Met Dolly in San Diego
Mastermind met Eelco de Boer

From scratch
Alles veranderde in 2017. Vrij onverwachts belandde ik in een scheiding. Plots was ik co-ouder, moest anders met mijn energie omgaan en mijn eigen bedrijf draaiende blijven houden. Daar zat ik dan, met nog maar een paar duizend euro op de bank in mijn kleine vakantiewoning. Ik moest opnieuw beginnen en besloot toppers van medewerkers aan te nemen en keihard te werken aan een nieuwe buffer. Zowel zakelijk als privé. Zowel financieel als emotioneel.

Creatieve sabbatical
Mijn team en ik bouwden verder aan een succesvol social advertising agency. Opnieuw een tijd van pionieren, leren, bijstellen en ontwikkelen. Supergaaf. Toch knaagde het: is dit écht wat ik wil? Waarom vind ik dan dat ik op kantoor ‘moet’ zijn. Waarom sta ik dan nog in die overlevingsstand?

Ineens viel het kwartje. De wereld veranderde en zelf was ik ook veranderd. Al een paar jaar consulteerde ik ‘on the side’ ondernemers om via digital marketing te groeien. Dat is wat ik te gek vind.

Ik heb zoveel over ondernemen en leadgeneratie geleerd dat ik dat wil doorgeven aan andere hungry minds. Bijvoorbeeld via mijn podcast. Dus ik verkocht mijn klantportfolio en laste een creatieve sabbatical in. Ik zocht het strand op, ging meer op mijn SUP staan en richtte me op creëren vanuit een relaxte energie. Uitkomst: mijn nieuwe missie.

“Jou naar die selecte voorhoede in je markt loodsen, zodat jij de verandering brengt die zo hard nodig is én een leven voor jezelf creëert beyond your wildest dreams.“

Ontspannen je business runnen dat is wat je wilt. Niet nog meer werken, meer launches opzetten, meer producten ontwikkelen maar juist slimmer, beter en met meer plezier je business runnen. 

Opstaan als CEO van je business, uitzoomen en een sustainable business bouwen is wat jou te doen staat.

Op naar meer bereik, meer winst en meer voldoening.

Maak er wat moois van!