Meld je snel aan, de deuren sluiten bijna!

09

dagen

10

uren

01

minuten

15

seconden

START 19 JANUARI

ACTIVATE!

Leer een bewezen stap voor stap formule voor een € 100.000,- lancering, waarin je intuïtie en ratio combineert, zodat je meer impact, winst en vrijheid creëert.

 Waarom draait de ene ondernemer € 25.000 omzet met een online programma en een andere ondernemer € 400.000 omzet met hetzelfde soort programma? 

Het antwoord is eenvoudig:

De ene ondernemer lanceert niet of twijfelachtig en de andere ondernemer lanceert haar aanbod vanuit een diep geloof met een knal in de markt en heeft daardoor de beste lancering ever.

Voor veel vrouwelijke ondernemers die grotendeels online vanaf de keukentafel of een klein kantoor ondernemen is lanceren een enorme kans om een flink winstgevende online business op te bouwen zonder hoge kosten en met volop vrijheid. 

Lanceringen geven je meer winst en vriJheid

221115 brussel wendy 023 221115 brussel wendy 022horizontaal

De conscious female leaders met wie ik al jaren 1 op 1 werk maken dankzij hun lanceringen grote en kleine dromen waar:

  • er worden droomhuizen in Nederland of tweede huizen in het buitenland gekocht.
  • zij financieren moeiteloos studies van kids.
  • hebben veel hulp in huis.
  • doneren stevige bedragen aan goede doelen.
  • investeren in bedrijven van andere vrouwen.
  • zijn er in volle aandacht voor hun kids én draaien dikke business.
  • vliegen (voor hen die dat willen) business class naar waar ze maar willen.

Ook hebben zij voldoende ruimte om te investeren in de beste coaching, teamleden en marketing voor de verdere groei van hun business en zichzelf.

Maar het állerbelangrijkste: zij veranderen levens van andere mensen. Hebben impact op een diep level. 

Omdat zij een betere en zachtere wereld voor zich zien. Een wereld met meer gelijkheid, gezondheid, diepe verbindingen en inclusiviteit. 

Dat is wat succesvolle lanceringen voor jou, je klanten en de wereld doen.

STOP PLAYING SMALL

Alleen de grote fout die vooral veel vrouwelijke ondernemers blijven maken, is dat ze te veel in hun gevoel blijven hangen. Blijven twijfelen of ze wel het juiste doen, zich daardoor toch weer inhouden, plannen weer omgooien, niet communiceren en weer wachten op dat de vibes helemaal goed zijn. 

 Maar die grote(re) stroom aan klanten komt niet vanzelf. 

Ik ben 100% van team doen wat bij je past. 
Maar je kunt het hele jaar wel blijven voelen.
Of blijven wachten op toestemming en klanten.

Maar je hebt als ondernemer ook gewoon te gaaaaan. 
En je aanbod met een dikke knal te lanceren en te vermarkten.
Want anders komt er simpelweg geen money op tha table.
En ga je de wereld niet echt big time veranderen.

Stop playing small.

I remind you, dat jij nu de nieuwe wereld al bent.

Het is dus aan jou om op te staan en te laten zien aan de wereld wat de weg is, wat jouw visie is.

Zodat er ook echt verandering komt.

E39A4828

 Ik wil dat veel meer vrouwen meer geld in hun wallets krijgen. 

Omdat ik geloof dat er dan in de wereld echt grote verschuivingen gaan plaatsvinden.
Vrouwen komen van een andere plek. 
Vrouwen verbinden. 

Niet vanuit feminisme. 
Maar vanuit een meer gelijkwaardig perspectief.
We hebben beide nodig, zowel het mannelijke als het vrouwelijke. 
Maar de masculiene kant heeft in de wereld (helaas) nog steeds de overhand.
Ik hoef je niet te vertellen waaraan we dat nu allemaal merken.

Aan ons om dat te veranderen.

Ik daag je uit om je niet meer in te houden. 

Om te gaan staan voor dat wat je aanbiedt.
Jezelf toestemming te geven om je spel groter te spelen.

Om je aanbod met een grote sjebeng de wereld in te slingeren. 

Keer op keer op keer. 

Het is nu de tijd.

En ook al heb je nu voor je gevoel  “nog maar” een beperkte social media following.
Het maakt niet uit. Je kunt echt al enorm veel uit je huidige publiek halen met een lancering.

Zo haalde online bekkentherapeut Yvonne met een Instagram following van slechts 300 volgers een omzet van maar liefst € 34.000,- uit haar lancering en hielp met die ene lancering al 125 vrouwen van zwaar ongemakkelijke klachten af. 125 vrouwen die nu weer stralend door het leven kunnen. En dit is nog slechts het begin van haar reis…

Des te bewuster jij lanceert, des te beter je resultaten.

Lavinia

Online Marketing Coach

"Ik dacht dat ik ‘niet van het lanceren’ was. Echter toen ik me via Wendy's programma ging verdiepen in het lanceerproces, dacht ik: JAAA dit is zeker iets voor mij. Voor mij betekent het werken met lanceringen, dat ik nu een aantal keer per jaar mijn aanbod echt in the picture zet. En ik van mezelf ‘mag’ verkopen en volop op de sales mag gaan. (Ja aan die belemmerende overtuiging wordt gewerkt ) Daardoor ga ik ALL-IN! Een enorme doorbraak."

Linda

Trainer Spaans

''Alles is nu aan het stromen en heb ik in een week meer verkocht dan voorheen in een maand. Ik vond marketing & sales ook niet leuk. Maar sinds ik jouw masterclasses volg heb ik er heel veel zin in :-)! Ik werk met mega-veel plezier aan het voorbereiden van mijn masterclass en heb al weer plannen voor en ook zin in de volgende lancering in December.''

Eva

Coach voor moeders

''Na maandenlang alleen zichtbaar zijn, geef ik mensen nu echt de kans om met mij te werken.
Ik heb veel meer vertrouwen gekregen in mijzelf als ondernemer! Ik ben creatief, enthousiast en vol passie, maar dat cruciale stuk wat ik hier kwam halen, de kennis en tools rondom sales en lanceren, dat heb ik nu echt geleerd. En dus MEER! Gewoon de basishouding, de identiteit van een ondernemer. Heel dankbaar voor!''

Reacties van deelnemers:

TestimonialSales unlimited SprintE2

JIJ BEPAALT JE EIGEN TOEKOMST

Het enige wat nu tussen jou en het inkomen wat je wilt, de impact die je wilt maken, en de business van je dromen staat, is een succesvolle verkooplancering.

 Het verandert alles. 

Als je er klaar voor bent om je aanbod met een grote knal (opnieuw) de wereld in te slingeren nodig ik je uit voor Activate. Waarin ik je stap voor stap ga meenemen in hoe je een € 100.000,- lancering neerzet die klopt voor jou en je klanten.

In Activate! gaan we dit samen doen. Van strategie naar praktische uitvoering. Je werkt samen met een groep van andere ondernemers je eerstvolgende verkooplancering concreet en compleet uit.

We gaan je lancering een enorme upgrade geven, zodat jij je beste lancering ooit kunt realiseren. En jij de Mollie betalingen binnen ziet vliegen.

we gaan erop en erover!

Lanceren is zo ontzettend tof als je eenmaal die lanceercode hebt gekraakt. Je gaat in Activate ontdekken waar je blinde vlekken zitten, waar je kunt versnellen en groter mag gaan denken. Je wordt echt geactiveerd.

Van een halve lancering, naar je beste lancering ever, op alle fronten.

Voor je klanten, je bankrekening en in je energie.

From good to great, maar wel op jouw eigen manier. Waarin je dicht bij jezelf blijft.

Het is tijd om de controle over je lancering te pakken. En als Conscious Leader je lanceringen te leiden.

Neem nu deze huge shortcut naar werken met de allerleukste klanten en bespaar jezelf kilometers frustratie en kostbare tijd! Ook voor als je nu nog niet enorm veel volgers en bereik hebt.

Ja, ik wil meer verkopen
Dolly Heuveling van Beek

'Wendy denkt continu mee over de beste strategie en vervolgstappen. Ze is een slimme businesswoman, maar vooral ontzettend persoonlijk en betrokken bij haar klanten. Daarnaast vind ik het heel fijn en inspirerend dat zij zich zo blijft ontwikkelen. Ze begeleidt haar mensen heel goed. Dat merk je aan alles in de samenwerking.'

Dolly Heuveling van Beek
Dolly.nl

Kim Munnecom

"Ik voel al een hele tijd een enorm potentieel en ik ben zo klaar om volle bak door te breken. Ik wilde echt doorpakken.  Meer impact creëren en meer mensen bereiken. 

Ik wilde samenwerken met een persoon die op het hoogste level opereert. Ik heb van Wendy zoveel helderheid gekregen. Ik zie nu helemaal mijn big picture, heb weer overview. En er ligt een concrete groeistrategie. 

Kim Munnecom
Kimmunnecom.nl 

Alex

"Werken met Wendy is geniaal. Zij ziet het goud in mijn eigen handen dat ik zelf niet zie, waar ik naartoe kan en mag gaan. Het is echt elke cent en moeite waard."

Alex Parengkuan 
Optimal Performance Coach

Wat KRIJG JE CONCREET TIJDENS ACTIVATE?

Activate Livedag: Creëer je € 100.000,- Launch Strategie 
We maken op deze dag samen jouw strategische gameplan voor je beste lancering ever. Geen one size fits all strategie, maar eentje passend bij jouw unieke visie, waarvan je niet kunt wachten om het in gang te zetten en eentje die je dikke winst oplevert. Tijdens deze livedag komen we op een mooie locatie bij elkaar, met goed eten en drinken en gaan we samen sparren en kun je met zowel mij als andere Conscious Leaders verbinden.

Na deze dag twijfel je niet meer over waar je op in moet zetten, maar start je vanuit een diepe overtuiging en met laserfocus je lancering.  Deze livedag is op 19 januari 2024.

Hoe zou het zijn als ik samen met jou je lancering helemaal doorneem?
Tijdens Activate krijg je 6 Peak Performance live online Masterclasses.
In deze uitgebreide online activatiesessies verdiepen we de losse onderdelen uit je lancering om die optimaal te laten presteren. We gaan voor je beste lancering ever, dus we halen alle onderdelen door de wasstraat om een Peak Performance te realiseren. Ook toetsen we of je lancering klopt bij wie jij bent. 

1. Hoe je een fingerlicking aanbod creëert dat als warme broodjes over de toonbank vliegt t.w.v. € 3000,-
Tijdens deze online activatie Masterclass ontdek je hoe je je aanbod nog aantrekkelijker maakt voor jouw publiek zodat zij niet kunnen wachten om je aanbod te kopen.

Ik bekijk tijdens deze sessie samen met jou je aanbod zodat je daarna makkelijker meer verkoopt en daardoor meer levens kunt transformeren.

2. Hoe je veel meer bekendheid krijgt in een hele korte tijd, zonder inzet van social media advertenties t.w.v. € 2500,-
Je ontdekt met welke slimme strategieën je heel veel meer mensen gaat aantrekken, mensen die je nu nog niet kennen en die klant bij je gaan worden. Tijdens deze masterclass nemen we ook samen je actieplan voor meer bekendheid onder de loep.

3. Hoe je opschaalt met je social media advertenties, zonder leeg te lopen op je advertentiekosten t.w.v. € 2500,-
Tijdens deze masterclass ontdek je hoe je meer aanmeldingen krijgt met je beschikbare advertentiebudget en hoe je je budget slim kunt opschalen zodat je nog veel meer mensen bereikt. Ik bekijk ook samen met jou je advertentiestrategie om zo veel mogelijk nieuwe klanten te krijgen voor de laagste kosten.

En als extra: Je krijgt een blockbuster advertentie script, waarmee je zelf in een handomdraai een succesvolle advertenties creëert.

Ook krijg je toegang tot 100+ succesvolle bewezen voorbeeld advertenties, voor weggevers, summits, webinars en nog veel meer.

4. Succesvol Verkopen: Maak van je salesmachine een winstmachine t.w.v. € 3000,-
Tijdens deze online Masterclass ontdek je hoe je je meer omzet haalt uit de sales activiteiten die je al doet zodat je met dezelfde inspanning meer verkoopt en meer onderaan de streep overhoudt. Het maakt niet uit of je nu via webinars, e-mails, de socials of persoonlijke gesprekken verkoopt. We duiken er helemaal in. We nemen samen je salesactiviteiten onder de loep. En als extra krijg je een bewezen salesscript voor je 1-op-1 verkoopgesprekken zodat je ook via Zoom of via de telefoon makkelijker meer verkoopt.

5. Hoe meer mensen ja tegen je fingerlicking aanbod zeggen, met een goed converterende salespagina t.w.v. € 2500,-
Tijdens deze online masterclass ontdek je hoe je je salespagina optimaliseert, zodat je met dezelfde effort een beter resultaat krijgt. We nemen samen je salespagina onder de loep zodat er meer mensen ja zeggen tegen je mooie aanbod.

6. Hoe je ook na afloop van je lancering nog volop sales binnenhaalt t.w.v. € 3000,-
Veel ondernemers stoppen met verkopen na de lancering, terwijl hier juist hele grote kansen liggen voor meer sales. In deze online masterclass ontdek je hoe je je korte termijn piek moment kunt omzetten naar lange termijn inkomsten. Tijdens deze sessie nemen we samen je after sales plan onder de loep.


Stel je voor dat je bij je volgende lancering dat je in plaats van hoopt dat het goed gaat lopen, dat je weet, dit wordt gewoon een knaller.  

Je doet je lancering en je ziet gewoon de bestellingen continu binnen blijven komen. 

Op een gegeven moment worden de bestellingen even minder en dan begint het weer opnieuw lekker te lopen.

En aan het einde van je lancering heb je gewoon € 84.450,- aan omzet binnengehaald, meer dan dat je in het hele afgelopen (half)jaar hebt gedaan.


Mijn 1 op 1  mentoring is beschikbaar vanaf € 25.000,- euro.
Maar ik zat na te denken over wat een goede investering voor Activate zou zijn en is het vergelijkbaar met mijn 1 op 1 mentoring?

In principe is het niet vergelijkbaar want het is natuurlijk heel anders om een jaar lang een op een met mij te werken. 

Maar daarentegen krijg je nu een hele livedag samen waar we ook je strategie uitwerken, je krijgt tijdens de live sessies mijn persoonlijke feedback en toegang tot al mijn best practice marketing & salesstrategieëen. En ik kijk bij je mee of het ook echt klopt bij wie jij bent. Je plukt nog jarenlang de vruchten van dat wat je leert en integreert.

Ik heb er lang over nagedacht en ik heb besloten dat het investeringsbedrag niet in de buurt mag komen van hetgeen wat je eruit haalt.

Dus stel je voor je doet een investering van € 25.000 euro en je doet tijdens een eerste lancering € 84.450 omzet dan is dat een goede return on investment.

Mijn primaire doel met Activate is dat ik wil dat veel meer vrouwen meer geld in handen krijgen, en heel eerlijk, ik vind het ook gewoon vet als jij hieruit dikke resultataten haalt zodat je ook lange termijn klant bij mij kunt worden en nog weer verder kunt opschalen.

Daarom is de eenmalige investering voor het Activate! programma nu € 4.500,-

Daarmee leer je de formule voor een € 100.000,- lancering en werken we samen om je beste lancering ooit neer te zetten.

Ik help je echt van A tot Z bij het hele lanceerproces.

 En als je nu instapt heb ik 2 extra bonussen voor je: 

⭐ BONUS 1 ⭐

1 jaar toegang tot de replays van álle trainingsessies
Een tweede keer hoor je informatie en feedback toch soms net even anders, waardoor het kwartje dan wel valt, of je een enorm nieuw inzicht krijgt, dat je net op dat moment nodig hebt. Een heel jaar lang heb je via mijn online portal toegang tot alle opnames van alle trainingssessies, die je zowel op je mobiel of laptop kunt bekijken. 

⭐ BONUS 2 ⭐

Persoonlijke Conscious Leader Activation Session t.w.v. € 795,-
Topprestaties vragen om een andere energie. Dat vraagt dat jij in je leiderschap stapt, en vanuit een groter perspectief gaat kijken. Daarom krijg je van mijn systemisch coach een persoonlijke Conscious Leader Activation Session waarmee jij ook van binnen in je gewenste Conscious Leader identiteit stapt en groeit.

Dit is wat ondernemer Zarayda Groenhart (single mom en 1 miljoen + online business) over onze samenwerking zegt:

Zarayda Groenhart

"Mijn beste keuze die ik ooit in mijn business heb gemaakt is Wendy uitnodigen als adviseur voor de lanceringen in mijn bedrijf. Het eerste jaar knalden we direct naar de 1 miljoen omzet. Dat was zonder haar input niet gelukt."

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis."

Auteur naam

Functienaam @ Bedrijfsnaam

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis."

Auteur naam

Functienaam @ Bedrijfsnaam

TOGETHER WE CREATE THE NEW WORLD

Activate is voor jou als je als online coach of expert een nieuw perspectief of een nieuwe visie hebt op jouw vak. Voor als je bestaande systemen of heilige huisjes omver werpt en nieuwe werkwijzen en methodes introduceert.

Voor als je collectieve taboes bespreekbaar maakt. Omdat het oude piept en kraakt en simpelweg niet langer houdbaar is. En je betere of makkelijkere wegen ziet, en ook introduceert.  

Je bent knettergoed in je vak. En je hebt al een aanbod dat je nu al aardig verkoopt, maar je wilt flink opschalen om meer impact te maken.

 Het is nu tijd. 
 Tijd om je niet meer in te houden en veilig in de middenmoot te spelen. 

Als jij de wereld van nu wilt veranderen, heb je echt op te staan en het spel groots te spelen.
En dat betekent ook je marketing en sales performances naar het volgende level te brengen. Op het hoogste niveau.

Jij bent de nieuwe wereld. 
Er is nog zoveel meer mogelijk dan dat je nu ziet.
Ontdek in Activate wat er voor jou allemaal nog mogelijk is!

221115 brussel wendy 009 horizontaal 2

OVER WENDY 

Wendy is al meer dan 10 jaar het geheime wapen van grote online spelers in de persoonlijke ontwikkelingsmarkt. Zij is adviseur en vaste sparringspartner bij de lanceringen van onder andere Zarayda Groenhart, 365 dagen Succesvol, Kim Munnecom, Grief Academy, Arrezina, Autismecoach en vele anderen..

Zij stond samen met deze ondernemers aan de wieg van tientallen 6-figure launches en kijkt nergens meer van op. Zij ziet waar jouw grootste groeipotentieel ligt, daagt je uit om groter te denken en reikt je nieuwe perspectieven aan waarmee jij je launches door het dak laat gaan.

Je kunt het wiel zelf blijven uitvinden om groter te schalen óf via Activate kiezen voor een huge shortcut en profiteren van meer dan 10 jaar lanceer ervaring in de persoonlijke ontwikkelingsmarkt.

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.
Top performances realiseert niemand alleen.
Het kan veel sneller, makkelijker en vooral leuker. 

veelgestelde vragen

Ik ben een man, kan ik ook meedoen?

Uiteraard, mijn missie is om de wereld zachter, gezonder en inclusiever te maken.
Dus als je je herkent in die missie ben je als man ook meer dan welkom in dit programma.
De focus van het programma ligt helemaal op je beste lancering ooit neerzetten. 

Wat als je niet (altijd) live online aanwezig kunt zijn tijdens Activate?

Alle livesessies, trainingen en de Q&A's worden opgenomen. Dus als je er een keertje niet live bij kunt zijn geen zorgen, je krijgt een jaar lang toegang tot alle opnames. Zodat je alle tijd hebt om het terug te kijken en ook tijdens een volgende verkooplancering weer alles erbij te pakken. Live ervaar je meer en kunnen we ook sparren over je keuzes. Wel raad ik je met klem aan om naar de livedag te komen, aangezien daar het fundament wordt gelegd voor je hele lancering. 

Waneer is de livedag en wat zijn de data van de live online Activate masterclasses?

De livedag is op vrijdag 19 januari 2023. De exacte data voor de 6 Activate Masterclasses worden per e-mail na je aanmelding aan je gecommuniceerd en vinden allemaal plaats in het eerste kwartaal van 2024,  op vrijdagochtend om 09.30 uur*. 

Van iedere Masterclass komt er een opname dus als je niet live aanwezig kunt zijn kun je altijd de opname terug kijken via de replay, waarvan je de link na afloop van iedere masterclass ontvangt. 

*wijzigingen voorbehouden

Hoeveel tijd kost het mij?

De livedag is een hele dag van 09.00-16.00 uur.
Hou voor de online masterclasses rekening met ongeveer 2 a 2,5 uur per live online masterclass. Maar als we er met elkaar lekker inzitten kan dit mogelijk uitlopen. Ik wil voor alle vragen de tijd nemen en je uitgebreid feedback geven.
Hou qua uitvoering van je verkooplancering rekening met zo'n 4-8 uur per week. Afhankelijk van de lanceerfase en de omvang van jouw lancering, dat bepaal jezelf. 

Voor wie is Activate geschikt?

Voor ambitieuze coaches, consultants, online course creators, trainers en experts die aankomend jaar hun programma, cursus, workshop of membership (opnieuw) met een knal in de markt willen zetten.

Het maakt niet uit of het je eerst lancering is of al je 10e.  Ook maakt het niet het of je je op de consumentenmarkt of BtoB markt richt. 

Het doel is om stap voor stap je beste lancering ooit neer te zetten.  En ik begeleid je daar stap voor stap heen.

Activated is NIET geschikt voor webshopeigenaren, tenzij je een programma, training, cursus workshop of membership wilt lanceren en daar al een aanbod voor hebt. 

Is dit zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Als ondernemer kun je dit 100% zakelijk aftrekken als bedrijfskosten. 
De BTW krijg je als ondernemer hoe sowieso terug. 

Maakt het uit hoe lang ik ondernemer ben?

Nee, dit maakt helemaal niks uit. Al is het je eerste of je tiende lancering. Het enige wat nodig is dat je een programma, training membership, of workshop hebt die je kunt verkopen. Het zet je ook als ervaren ondernemer weer vol focus op je lancering.

Ik heb geen online programma, online cursus of online membership maakt dat uit?

Nee, dat maakt niet uit. 

Activate is ook uitermate geschikt als je coach, trainer of consultant bent en enkel offline coachings- of advies programma's aanbiedt (of een combi van on- en offline). Alleen wel vanuit een compleet pakket en niet vanuit het uurtje factuurtje model.

Heb je nog helemaal niks aan te bieden aan jouw doelgroep, geen coaching, geen cursus, geen programma. Dan is dit programma niet voor je geschikt. 

Ook voor webshop eigenaren met fysieke producten is dit programma  niet geschikt. 

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Mocht je een vraag hebben die hier niet bij staat, stuur even een e-mail naar info@wendykerssens.nl, dan wordt je vraag zo snel mogelijk beantwoord. 

Voor support of vragen, stuur een e-mail naar info@wendykerssens.nl 
Copyright © Wendy Kerssens Leadmarketing