ONLINE TRAINING:

Krijg honderden aanmeldingen 
voor je MAILINGLIJST

Leer hoe je succesvol adverteert op Facebook & Instagram zodat de aanmeldingen voor je gratis downloads, webinars en challenges massaal binnenstromen.

STOP MET UREN ZOEKEN EN EURO'S VERSPILLEN

In de online training Honderden aanmeldingen voor je mailinglijst via Facebook & Instagram advertenties laat ik je stap voor stap zien hoe je succesvolle advertentiecampagnes draait.

Zodat ook jij je mailinglijst keihard laat groeien via Facebook- of Instagram advertenties en je ontdekt dat adverteren ook easy kan zijn.

START DIRECT

Makkelijker nieuwe klanten werven

Hoe zou het zijn als je inlogt in je Mailchimp en er iedere dag meer mensen op je lijst komen die niet kunnen wachten om van je te horen. 

Geen gestress meer over waar je volgende klant vandaan moet komen of niet weten wat je doet, want dat gevoel daar wil je vanaf.

Na het volgen van deze training stress je niet meer. Dan heb je namelijk een publiek waar je keer op keer aan kunt verkopen. En met wie jij je fantastische werk kunt delen. 

Ik wilde bereiken dat mijn e-maillijst enorm ging groeien en dat is ook onwijs goed gelukt. Mijn mailinglijst is meer dan verdubbeld in slechts een paar maanden.

Mariska Wijbenga
Purple Leiderschap 


The New Business Women

Wendy is een absolute expert op het gebied van online marketing en social media advertising.  Zij heeft onze mailinglijst gigantisch laten groeien. 

Mabel & Crystal
The New Business Women 


Een jaar geleden ben ik begonnen met de cursus van Wendy om zelf de basis van het adverteren te leren. Ik had geen idee wat een e-maillijst was en hoe online adverteren werkte. Momenteel heb ik een lijst van 15.000 mensen en gaat dit vooralsnog super goed.  

Danny de Boer
Daily Coaching

Wat KRIJG JE IN DE TRAINING "honderden aanmeldingen voor je MAILINGLIJST?"

Een blockbuster advertentiescript 
waarmee jij eenvoudig zelf een succesvolle advertentie schrijft die duimen laat stoppen met scrollen en de juiste mensen massaal laat aanmelden voor jouw mailinglijst.

Tips over hoe jij zelf creatieve advertentiebeelden kiest die opvallen in een overvolle tijdlijn, ook al ben je geen vormgever.

Stap voor stap demonstratie video’s waarin je ziet hoe je je advertentiecampagnes slim inricht om veel mailadressen te werven. Zodat jij niet meer eindeloos loopt te zoeken, maar weet wanneer je op welke knoppen moet klikken.

Een stap voor stap uitleg over de Facebook Business Manager en de set-up van de Facebook Pixel. Zodat jij ook zonder technische kennis en gedoe het maximale uit je campagnes haalt.

Demonstratie video’s waarin je ziet hoe je slim de juiste doelgroepen voor jouw advertenties selecteert. Zodat jij niet meer je advertentie-euro's verspilt, maar gericht jouw doelgroep bereikt.

Uitleg over hoe jij het juiste advertentiebudget kiest om jouw doelen te behalen zodat je niet meer hoopt op genoeg aanmeldingen, maar vooraf weet wat realistisch is.

Pro-tips over hoe jij je campagnes kunt analyseren en verbeteren. Ik laat je precies zien waar je op moet letten. Zodat jij voortaan het maximale resultaat uit je campagnes haalt.

Kortom een complete online training van 4 modules met daarin 30+ video's en werkbladen.

⭐  BONUS

100+ bewezen voorbeeldadvertenties om je te helpen om je eigen succesvolle advertenties te maken.

Dit maakt dat alles wat je krijgt een totale waarde heeft van ruim € 3.995

ALLEEN TIJDENS DE MASTERCLASS KRIJG JE TOEGANG TOT ALLES voor slechts € 495

Het resultaat na deze online training? Jij werft zelf honderden aanmeldingen voor je mailinglijst via Facebook- en Instagram advertenties zonder dat je een fortuin uitgeeft of veel tijd kwijt bent. 

Pak nu je kans!

START VANDAAG NOG

ALLEEN TIJDENS MIJN MASTERCLASS VOOR SLECHTS € 495

veelgestelde vragen

Ik heb nu nog geen mailinglijst of grote following, is deze training dan nuttig voor mij?

Juist. Zonder publiek ga je niet verkopen. Je hebt dat publiek nodig en je kunt als (toekomstige) ondernemer niet vroeg genoeg beginnen om een e-maillijst op te bouwen. Adverteren op Facebook & Instagram is daar de perfecte laagdrempelige manier voor. 

Hoeveel tijd kost het om de training te voltooien?

Het kost je ongeveer 2 dagen om de training helemaal te doorlopen en je advertenties ook daadwerkelijk on air te zetten, zodat jij nieuwe aanmeldingen voor je mailinglijst krijgt. Heb geen zorgen dat de training ingewikkeld is. Ik neem je stap voor stap aan de hand mee in demonstratievideo’s. Je kunt alles daarna eenvoudig zelf toepassen.

Wat kan ik verwachten als ik mij aanmeld voor deze training?

Na aankoop van deze training, ontvang je direct een e-mail met je inloggegevens. Daarmee krijg je direct toegang tot een online omgeving met daarin 4 bomvolle modules met 30+ videolessen, instructievideo’s en werkbladen zodat ook jij honderden aanmeldingen voor je mailinglijst krijgt.

Voor wie is deze training geschikt?

Voor iedereen die op Facebook & Instagram wil adverteren om meer aanmeldingen te krijgen voor zijn of haar gratis e-books, webinars, masterclasses en / of challenges.  
Ideaal voor als je online trainingen hebt. En deze training is ook zeer geschikt voor ambitieuze coaches, consultants, trainers en experts die via online marketing meer nieuwe leads en klanten willen aantrekken. 

        ⭐ 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE⭐

Als je geen resultaat uit de training haalt dan geef ik je je geld terug. Maar ik weet zeker dat als jij alle stappen in de training doorloopt en toepast jij honderden aanmeldingen voor je mailinglijst krijgt. 

Voor support of vragen, stuur een e-mail naar info@wendykerssens.nl 
Copyright © Wendy Kerssens Leadmarketing