Cookies!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy.

Sluiten ️️

BLOG

In dit blog deel ik mijn visie op online leadgeneratie, marketing en leiderschap pakken over je eigen business en leven. 

Hoe begin je met podcasten

KAJABI - ONLINE COURSE PORTAL

By far mijn favo tool om je online trainingen in te publiceren. Maar je kunt er zoveel meer mee. Ook de e-mailcorrespondentie rondom je trainingen kun je er inzetten, landingspagina's kun je maken en nog veel meer. Ik vind het al jaren heel fijn werken.

Super inituitief, praktisch en de grote pré. Kajabi ontwikkelt continu door. Grote spelers als Amy Porterfield en Brendon Burchard gebruiken deze software ook voor hun online leeromgevingen. Echt een aanrader. 

Honderden aanmeldingen per maand voor je mailinglijst

Stel je eens voor wat dat voor jouw business zou betekenen; honderden leads per maand.  Als je vanaf nu maandelijks je mailinglijst met dit soort aantallen zou laten groeien. En dan niet met loze contactgegevens, maar met mensen die écht in je dienst of product geïnteresseerd zijn.

Zo’n goed groeiende mailinglijst is goud.

Je social media advertenties uitbesteden of zelf doen?

Wanneer is het slimmer om je social media advertenties uit te besteden en wanneer kun je het beter zelf doen?

Ik deel de voors- en tegens op basis van mijn ervaring van 7 jaar een eigen social advertising agency runnen in de coaching- en trainersmarkt. Zodat jij na het lezen van dit artikel zelf een keuze voor jouw business kunt maken.

Kleine waarschuwing…dit kan een flinke reality check voor je zijn.

5 tips om je mailinglijst te laten groeien

Jij wilt je mailinglijst laten groeien. Logisch, want deze heeft een enorme waarde. Jij kunt bepalen wanneer en wat je mailt aan wie zonder last te hebben van de social media algoritmes. Naast het opbouwen van een relatie via online marketing, kun je je mailinglijst ook gebruiken voor online sales. 

Maar hoe zorg je er nu voor dat iemand zijn of haar e-mailadres bij je achterlaat? In dit artikel vind je 5 tips om jouw mailinglijst te laten groeien.

Het gevaar van het verzamelen van likes

Wil je meer likes op Instagram of Facebook omdat je je soms schaamt voor het kleine aantal volgers op je Facebook of Instagram pagina? Zou je willen dat dit er veel meer waren?

Veel likes op social media masseren je ego. En dat kan even lekker zijn, maar is op lange termijn niet slim.

Wat niemand je vertelt: De waarheid achter adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook of Instagram wordt door vele ondernemers en marketeers gezien als het beloofde land. Als je dat inzet gaat alles in je business veranderen. Maar voordat je de vlag al uithangt, vertel ik je, na 7 jaar een succesvol social media advertising agency runnen, de keiharde waarheid die niemand je vertelt achter adverteren op Facebook en Instagram. 

Hoe krijg je veel aanmeldingen voor je webinar?

Yes! Je hebt besloten om een webinar te geven over een onderwerp waar je mega goed en enthousiast over bent. Via dit webinar wil je coaching plekken of je online producten verkopen.

Nu moet je er alleen nog voor zorgen dat jouw doelgroep zich aanmeldt voor het webinar, zodat er een publiek is waar jij jouw verhaal aan kan vertellen en waar jij aan kunt verkopen.

1