Meld je snel aan, de deuren sluiten bijna!

09

dagen

10

uren

01

minuten

15

seconden

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST
En hooR als eerste als de deuren weer opengaan

SALES UNLIMITED

Moeiteloos online je programma verkopen

Werk in een sprint van 30 dagen stap voor stap jouw volgende (of eerste) verkooplancering uit. Op een manier die volledig bij jou past, zonder advertenties, zodat je omzet aankomend jaar minstens verdubbelt.

GOED ZIJN IN JE VAK IS NIET GENOEG

Als je wilt dat je continu nieuwe leads & klanten aantrekt, dan is het essentieel dat je je aanbod slim online vermarkt en dat je hier een concreet actieplan voor hebt.

Dagelijks posten op sociale media, regelmatig blogs schrijven en af en toe een nieuwsbrief versturen zorgt NIET voor een flinke sprong in je omzet en een continue stroom aan leads & klanten. 
En cursus nr. 8 over je vakgebied volgen al helemaal niet.

Je weet al genoeg en je bent al goed genoeg. Zoveel mensen zitten om jou en je aanbod te springen!

Hoe je jouw mooie programma, training of membership dan wel goed verkoopt? Focus op de juiste acties.
Daar gaan wij mee aan de slag! 

Door oud-deelnemers gemiddeld
beoordeeld met een 9!

Lavinia

Online Marketing Coach

"Ik dacht dat ik ‘niet van het lanceren’ was. Echter toen ik me via de Sales Unlimited Sprint ging verdiepen in het lanceerproces, dacht ik: JAAA dit is zeker iets voor mij. Voor mij betekent het werken met lanceringen, dat ik nu een aantal keer per jaar mijn aanbod echt in the picture zet. En ik van mezelf ‘mag’ verkopen en volop op de sales mag gaan. (Ja aan die belemmerende overtuiging wordt gewerkt ) Daardoor ga ik ALL-IN! Een enorme doorbraak."

Linda

Trainer Spaans

''Alles is nu aan het stromen en heb ik in een week meer verkocht dan voorheen in een maand. Ik vond marketing & sales ook niet leuk. Maar sinds ik jouw masterclasses volg heb ik er heel veel zin in :-)! Ik werk met mega-veel plezier aan het voorbereiden van mijn masterclass en heb al weer plannen voor en ook zin in de volgende lancering in December.''

Eva

Coach voor moeders

''Na maandenlang alleen zichtbaar zijn, geef ik mensen nu echt de kans om met mij te werken.
Ik heb veel meer vertrouwen gekregen in mijzelf als ondernemer! Ik ben creatief, enthousiast en vol passie, maar dat cruciale stuk wat ik hier kwam halen, de kennis en tools rondom sales en lanceren, dat heb ik nu echt geleerd. En dus MEER! Gewoon de basishouding, de identiteit van een ondernemer. Heel dankbaar voor!''

MAAK PRIORITEIT VAN DE JUISTE MARKETINGACTIVITEITEN

Met "maar wat doen" en zonder concreet marketing aanvalsplan is niemand in de top van zijn markt gekomen. Je hebt tenslotte wel continu leads & klanten nodig om je inkomen te laten groeien.

Wat als je jouw programma, training of membership vanuit ontspanning, plezier en verbinding kunt gaan verkopen? Vanuit een ijzersterk fundament. Hoe zou dat zijn en hoe zou dat voelen?

Je gaat ontdekken hoe je dit kunt realiseren in de 30-daagse SALES UNLIMITED SPRINT. 
Want hoe je je programma goed vermarkt hoeft je niet helemaal alleen uit te vogelen.

Wat oud deelnemers nog meer zeggen:

Daar waar ik met 100.000 dingen bezig was, besteed ik nu mijn energie aan wat ècht belangrijk is.
Shirley - Lifestylecoach 

Ik heb nu meer focus op hoe IK het wil en wat bij MIJ past.
Angelique - Stress & Burn-out Coach

Door de Sales Unlimited Sprint ben ik gegroeid in mijn denken. Ik voel dat ik professioneler ben geworden.
Dorien - Businesscoach voor ondernemers

Ik ga door de Sprint met eye openers fris de nieuwe lancering in!
Erik - Coach voor bewuste ondernemers

Je enthousiasme is aanstekelijk. Echt: Dankzij jou ga ik all-in deze lanceerperiode.
Nicole - Coach

Bespaar jezelf kiLometers frustratie & kostbare tijd

Nu is jouw kans om een huge shortcut te nemen. En de meest essentiële skill in het ondernemerschap te leren.

Misschien vraag je je nu wel eens af. Hoe doen andere ondernemers dat toch, die succesvolle 6-figure verkooplanceringen zonder ogenschijnlijk een centje pijn of moeite?

Tijdens de Sales Unlimited Sprint ga je ontdekken hoe zij hun aanbod slim online vermarkten en ga jij dit ook zelf direct concreet toepassen.

Al meer dan 9 jaar adviseer ik exclusief als strategisch sparringspartner behind the scenes mee met dikke online lanceringen van echte New Digital Leaders. Zij winnen ongeacht de economische omstandigheden.

De verkooplanceringen van mijn klanten die ik nu persoonlijk strategisch begeleid tikken regelmatig tonnen omzet aan en hebben duizenden deelnemers.  Zo werk(te) ik onder andere mee aan launches van: Kim Munnecom, Zarayda Groenhart, Dolly Heuveling van Beek, The New Business Women, AutismeCoach, Eva Brouwer, Arrezina and many many more. 

Ik heb zoveel gezien en ervaren en weet precies wat er nodig is om online een overvloed aan omzet te krijgen.
Niet vanuit een one size fits all marketingstrategie - maar juist vanuit jouw eigen unieke goud.

Alle ondernemers met wie ik 1 op 1 werk, en die heel succesvol zijn, doen dit 100% op hun eigen manier. Maar hanteren wel allemaal een aantal van dezelfde basiswetten, die zij vervolgens naar hun eigen hand zetten.
En dat gun ik jou ook. Want that is where the magic happens. Daarom deel ik nu graag, en voor de eerste keer in deze vorm, de rode draad van de succesvolle ondernemers met jou. 

Zodat ook jij straks tussen het rijtje van New Digital Leaders staat. In plaats van dat je er, zoals nu, vanaf de zijlijn naar kijkt. 

Het succes van jouw verkooplancering valt of staat met een goede voorbereiding.
En dat is waar je tijdens SALES UNLIMITED aan gaat werken. Je gaat focussen op alleen die activiteiten die je daadwerkelijk OMZET opleveren. 

Kom jij nu in beweging en verander jij jouw eigen toekomst?

Reacties na de 1e masterclass:

TestimonialSales unlimited SprintE2
sales unlimited sprint

JIJ BEPAALT JE EIGEN TOEKOMST

Het enige wat nu tussen jou en het inkomen wat je wilt, de impact die je wilt maken, en de business van je dromen staat, is een succesvolle verkooplancering.
Het verandert alles. 


Tijdens SALES UNLIMITED help ik je met een scherpe blik en megafocus. Je werkt samen met een overzichtelijke groep van andere ondernemers je eerstvolgende verkooplancering concreet en compleet uit. 

Je gaat ervaren:

  • Wat je moet doen om bij de lancering veel te verkopen.
  • Hoe je authentiek blijft terwijl je toch een stappenplan volgt.
  • Wat een goede en realistische planning van aankondiging tot verkoop is en wat je wanneer doet.
  • Waar je aanbod aan moet voldoen om goed te verkopen
  • Via welke kanalen je je verkooplancering promoot, ook al ben je nu nog niet zo'n grote ondernemer.
  • De do's and don'ts van een succesvolle online verkooplancering.
  • Hoe je dit allemaal samenbrengt tot een herhaalbaar systeem.

Neem nu deze huge shortcut naar werken met de allerleukste klanten en bespaar jezelf kilometers frustratie en kostbare tijd! Ook voor als je nog niet enorm veel volgers en bereik hebt.

JA! MELD ME AAN VOOR DE WACHTLIJST!

Zarayda Groenhart - zarayda.nl 

Dolly Heuveling van Beek

'Wendy denkt continu mee over de beste strategie en vervolgstappen. Ze is een slimme businesswoman, maar vooral ontzettend persoonlijk en betrokken bij haar klanten. Daarnaast vind ik het heel fijn en inspirerend dat zij zich zo blijft ontwikkelen. Ze begeleidt haar mensen heel goed. Dat merk je aan alles in de samenwerking.'

Dolly Heuveling van Beek
Dolly.nl

Kim Munnecom

"Ik voel al een hele tijd een enorm potentieel en ik ben zo klaar om volle bak door te breken. Ik wilde echt doorpakken.  Meer impact creëren en meer mensen bereiken. 

Ik wilde samenwerken met een persoon die op het hoogste level opereert. Ik heb van Wendy zoveel helderheid gekregen. Ik zie nu helemaal mijn big picture, heb weer overview. En er ligt een concrete groeistrategie. 

Kim Munnecom
Kimmunnecom.nl 

Alex

"Werken met Wendy is geniaal. Zij ziet het goud in mijn eigen handen dat ik zelf niet zie, waar ik naartoe kan en mag gaan. Het is echt elke cent en moeite waard."

Alex Parengkuan 
Optimal Performance Training

Wat KRIJG JE CONCREET TIJDENS de
SALES UNLIMITED SPRINT?

4 weken wekelijks live Sales Unlimited Masterclass van Wendy Kerssens t.w.v. € 5000
Stap voor stap werken we samen aan jouw volgende (of eerste) succesvolle verkooplancering. Deze uitgebreide en hands-on masterclasses zijn live online te volgen. In deze Masterclasses deel ik concrete online marketing- en sales strategieeën waarmee jij nieuwe leads & klanten aantrekt. Ik laat je zien hoe jij die zo inzet dat het helemaal past bij wie jij bent.

Persoonlijke feedback op je aanbod t.w.v. € 1.000
Je kunt je lanceeraanbod insturen voor persoonlijke feedback (via de briefing). Zodat je blinde vlekken direct zichtbaar worden en je een fingerlicking aanbod hebt dat als zoete broodjes over de toonbank vliegt.Dit is echt onbetaalbaar en is normaal uitsluitend beschikbaar voor mijn VIP klanten.

Voor altijd toegang tot de replays van de masterclasses t.w.v. € 995

Checklist met alle to-do's zodat je per week precies weet wat je mag doen t.w.v. € 495

⭐ EXTRA BONUSSEN ⭐

BONUS 1 

Onweerstaanbaar Aanbod Template t.w.v. € 495
In plaats van helemaal van scratch te beginnen, kun je dit template gebruiken om jouw aanbod te maken of te verbeteren in slecht een paar uurtjes.  Iedere keer als je een nieuw aanbod nodig hebt, kun je dit template als basis gebruiken om een onweerstaanbaar aanbod te maken. 

BONUS 2 

Social Media Post Tool & Training van Zarayda Groenhart t.w.v. 247
Krijg een training en tool om je social media promotie posts te plannen. Zarayda Groenhart, (single mom en een miljoen+ online bedrijf) geeft haar training & tool om consistent succesvol te posten. Zodat je ook social media posts kunt inzetten om je aanbod te verkopen. In 30 minuten plan je je zichtbaarheid voor een hele week.

BONUS 3

Marketingstrategie Groei Templates t.w.v. € 247   

BONUS 4 

Boost je Resultaat Tracking sheet t.w.v. € 297

BONUS 5 

'Hoe na de sprint verder doorknallen' checklist t.w.v. € 247

BONUS 6

10 Abundance visualisaties t.w.v. € 297 
Krijg 10 visualisaties van Wet van Aantrekking Expert Kim Munnecom. Zodat je dat waar jij van droomt ook echt voor je gaat zien en nu alvast gaat voelen. En de Wet van Aantrekking op alle gebieden van je leven voor je kan gaan werken.

Dit maakt dat alles wat je krijgt een totale waarde heeft van € 10.000
De normale verkoopprijs is € 1000

OP DIT MOMENT ZIJN DE DEUREN DICHT.

Het resultaat na deze 30-daagse Sales Unlimited Sprint?

Jij hebt jouw complete roadmap voor jouw eerstvolgende succesvolle verkooplancering van jouw programma, training of membership volledig uitgewerkt. Zodat je omzet aankomende jaar minstens verdubbelt.

Bespaar jezelf kilometers frustratie en tijd en leer van de marketing- en sales strateeg van succesvolle 6-figure & 7-figure ondernemers.

Mis deze kans niet!

Meld je snel aan, de deuren sluiten bijna!

09

dagen

10

uren

01

minuten

15

seconden

ARE YOU READY TO FLY?

WIL JE ALS EERSTE WETEN WANNEER DE DEUREN WEER OPEN GAAN?

100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Als je dat wat ik je ga leren, gaat toepassen je business gaat alles voor je gaat veranderen. Ik zie het bewijs hiervan keer op keer bij mijn klanten. Daarom geef ik een 100% niet-goed-geld terug garantie.  Als je na het doorlopen van deze sprint niet tevreden bent dan geef ik je je investering 100% terug. 

Het enige commitment dat ik van jou vraag is je inzet. Ik werk uitsluitend met highly motivated ondernemers die willen groeien.  En dat betekent dat je JA zegt tegen het bijwonen van alle masterclasses (of replay's), alle opdrachten hebt gemaakt en je aanbod hebt ingestuurd voor feedback. En dat wat je leert ook hebt toegepast. That's it. Ben je dan nog niet tevreden dan geef ik je zonder gedoe je investering terug. 

veelgestelde vragen

Wat als je niet (altijd) live online aanwezig kunt zijn tijdens SALES UNLIMITED?

Alle livesessies, alle bonussen en de Q&A's worden opgenomen. Dus als je er nu niet live bij kunt zijn geen zorgen, je krijgt  toegang tot alle opnames. Zodat je alle tijd hebt om het terug te kijken en ook tijdens een volgende verkooplancering weer alles erbij te pakken. 

Waneer zijn de live Sales Unlimited masterclasses?

1.  Dinsdag 17 januari 09.00 uur
2. Dinsdag 24 januari 09.00 uur
3. Dinsdag 31 januari 09.00 uur
4. Dinsdag 7 februari 09.00 uur

Van iedere Masterclass komt er een opname dus als je niet live aanwezig kunt zijn kun je altijd de opname terug kijken via de replay, waarvan je de link na afloop van iedere masterclass ontvangt. 

Hoeveel tijd kost het mij?

Hou rekening met ongeveer 2 uur per live online masterclass. Maar als we er met elkaar lekker inzitten kan dit mogelijk uitlopen. Ik wil voor alle vragen de tijd nemen.
Hou qua uitvoering van je verkooplancering rekening met zo'n 2-4 uur per week.

Wat kan ik verwachten als ik mij aanmeld voor Sales Unlimited?

Focus in je business op omzet genererende activiteiten. De nummer 1 skill die je als ondernemer nodig hebt voor het succesvol uitbouwen van je business. En natuurlijk sowieso lots of fun, kennis  & inspiratie. Na aankoop van de Sales Unlimited, ontvang je direct een bevestigingse-mail met alle info over de live online masterclasses en bonussen.

Voor wie is Sales Unlimited geschikt?

Voor ambitieuze coaches, consultants, online course creators, trainers en experts die aankomend jaar hun product of dienst goed willen vermarkten en daarvoor meer nieuwe leads en klanten wil aantrekken. Het maakt niet uit of het je eerst lancering is of al je 10e.  Ook maakt het niet het of je je op de consumentenmarkt of BtoB markt richt. 
Het doel is om stap voor stap een complete roadmap te maken voor je eerstvolgende succesvolle lancering.  En ik begeleid je daar stap voor stap doorheen.

Deze sprint is minder geschikt voor webshopeigenaren, tenzij je een programma, training, cursus workshop of membership wilt lanceren.

Is dit zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Als ondernemer kun je dit 100% zakelijk aftrekken als bedrijfskosten. 
De BTW krijg je als ondernemer hoe sowieso terug. 

Maakt het uit hoe lang ik ondernemer ben?

Nee, dit maakt helemaal niks uit. Al is het je eerste of je tiende lancering. Het enige wat nodig is dat je een programma, training membership, event of workshop hebt die je kunt verkopen. Het zet je ook als ervaren ondernemer weer vol focus op je lancering.

Ik heb geen online programma, online cursus of online membership maakt dat uit?

Nee, dit maakt helemaal niks uit. Je gaat ontdekken hoe jij je aanbod online goed kunt vermarkten. Deze sprint is dus ook uitermate geschikt als je coach, trainer of consultant bent en offline coachings- of advies programma's aanbiedt (of een combi van on- en offline). Voor webshop eigenaren is deze sprint minder geschikt. 

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Mocht je een vraag hebben die hier niet bij staat, stuur even een e-mail naar info@wendykerssens.nl, dan wordt je vraag zo snel mogelijk beantwoord. 

Voor support of vragen, stuur een e-mail naar info@wendykerssens.nl 
Copyright © Wendy Kerssens Leadmarketing