Cookies!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy.

Sluiten ️️

 1-op-1 CONSULTING

Exclusieve 1-op-1 begeleiding voor creatieve online ondernemers, business(coaches) en marketeers met een jaaromzet van minstens € 750K+

Next to the universe, I've got your back.
Om te sparren op hoog niveau over je online marketing strategie, marketingcampagnes & het runnen van je team en business om beter te kunnen presteren. Maar ook over je downloads, je visioenen en nieuwe business ideas.

Voor meer bereik, winst en vrijheid. 
The sky is not even the limit.

GA VOOR DIE
GROEISPURT.

Jij hebt een hoge standaard, een duidelijke online signature en boodschap én aleen eigen online publiek opgebouwd. Je bent supergoed in je vak en weet waar je naartoe wil. Jouw lat ligt hoog. Een onbegrensd imperium en maximale invloed: daar wil je aan bouwen. Slimmer, beter en efficiënter.

Als je op dit punt staat kan het alleen lastig zijn om like minded people om je heen te verzamelen waarmee je kunt sparren. Die het spel dat jij speelt begrijpen. Op álle lagen van strategie, uitvoering, teamopbouw tot aan de persoonlijke ontwikkeling waar je instant inzit. Die snappen dat je de lat zo hoog hebt liggen.

Die je uitdagen en ongezouten eerlijk zijn, zonder star stuck te zijn of alleen maar JA knikken bij alles wat je zegt. Gevolg: je voelt je soms best wel eens eenzaam in je ondernemersreis. 

Ook als je al een sterke basis hebt opgebouwd heb je behoefte aan feedback en wil je je (marketing)ideëen toetsen en spiegelen. 

High performances realiseer je niet alleen.
Je bent gewoon beter als je wordt gespiegeld en wordt uitgedaagd.


Tijdens onze contactmomenten is dit precies wat we gaan doen. 
Sparren over jouw online marketingstrategie, marketingcampagnes,  team of whatever what is wandering in your mind.

Met mijn scherpe blik en strategische mind help ik jou om op te (blijven) staan als CEO van je business én high performances te realiseren. Om je basisfundament verder te verstevigen. Zodat jij je publiek verder vergroot, nog meer nieuwe leads aantrekt en meer leads omzet in klanten. 

Van Macro naar Micro
Ik adviseer en confronteer je bij het ontwikkelen van je CEO skills, je online marketingstrategie, leadmarketing en je groei activiteiten. Het is continu schakelen van macro- naar microniveau.

Zie mij als je katalysator, een stok achter de deur en sparringspartner. Ik kom echt naast je staan (dus boven je Online Business Manager,  Integrator of Operationeel Manager). Ik geef je helderheid, breng je op ideeën en ben kritisch waar nodig (ja-knikkers zitten tenslotte al genoeg om je heen). Alles met het doel om jouw business verder op te schalen op jouw voorwaarden.

Zarayda Groenhart - zarayda.nl 

about Wendy

Snel schakelen van strategisch naar operationeel niveau. Dat is wat mij kenmerkt.

Al meer dan 16 jaar zijn marketingcampagnes de rode draad in mijn leven. Waarvan 7 jaar, als eigenaar van een succesvol social advertising agency, samen met mijn team de top van de Nederlandse online pioniers heb begeleid. En nu als High Performance Online Marketing consultant.

Ik zie confronteer je met jouw missing links, pak ze bij de kern en zet ze met je om naar grote kansen.

Als High Performance Online  Marketing Consultant waarderen mijn klanten me om mijn ongezouten eerlijkheid en strategische inzicht. Mijn standaard ligt hoog, ik neem geen genoegen met middelmatigheid en wil – net als jij - een leven volledig op mijn voorwaarden leiden.

Marleen Janssen

Marleen Janssen

Female Secret Amsterdam

"Ze is zo scherp als een mes en altijd op zoek naar blinde vlekken en gaten die ze kan dichten. Als Wendy je consultant is, kom je nergens mee weg. Dus je groeit als een gek"

The New Business Women

Mabel & Crystal

The New Business Women

" Een absolute expert op het gebied van online marketing en social advertising, maar werken met haar is zoveel meer dan dat. Zij gelooft echt in ons en wat we doen en wil net zo graag als wij een succes maken van onze business. Wat een verschil met een plat marketingbureau waar het alleen om de cijfers draait… Wendy houdt je scherp en bij de les. 

Claire van den Heuvel

Claire van den Heuvel

Claire.world

"Wendy is niet alleen persoonlijk en professioneel, je haalt altijd up to date know how in huis. Ze blijft zichzelf bijscholen, continu, op hoog niveau. Waardoor ze echt strategisch met je meedenkt. "

build your empire

Jij zoekt niet iemand die continu met je meekijkt en je met stappenplannen aan de hand meeneemt. Jij pakt je eigen verantwoording. Aan een enkele opmerking heb jij genoeg om de juiste actie te ondernemen, dat inzicht te krijgen of knopen door te hakken.

Ik daag je uit, confronteer en prikkel je. Kijk met je mee, sta aan je zijde. Geef je helderheid, strooi ideeën en geef je een kritische noot waar nodig.

Direct, maar altijd met de intentie om jouw resultaten te maximaliseren en jou on top of your game te laten ondernemen en leven.


Deze exclusieve consultancy is de ultieme versterker van jouw potentieel. En niet voor iedereen. Alleen voor high performancers met minstens € 500k+ omzet per jaar.

INTERESSE?
Stuur mij een bericht, dan vertel ik je meer en plannen we een gesprek.