Cookies!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy.

Sluiten ️️
Wendy Kerssens

SUSTAINABLE BUSINESS EXPANSION
 1-op-1 werken aan je groeistrategie

Voor ondernemers die meer leads & klanten willen zodat je business een flinke groeisprong maakt en jij je winst in zowel tijd als geld vergroot.

Je ontdekt in deze Expansion sessie waar de concrete groeikansen voor je business liggen. En hoe je voorbij de obstakels komt, die nu tussen jou en een sustainable groei in staan.  

Na deze expansions sessie heb jij:
Gegarandeerd meer helderheid en richting over hoe jij slim en sustainable meer mensen bereikt, meer kwalitatieve leads aantrekt en meer winst krijgt. Zonder meer te werken (liefst zelfs minder).

Je gaat met concrete actiepunten en een winstgevende groeiplan naar huis. Waarmee jij het fundament van je business verder verstevigd. Zodat je sustainable verder groeit en je imperium verder uitbreidt.

Only for hungry minds...

Kim Munnecom

Kim Munnecom 

Kimmunnecom.nl 

"Ik voel al een hele tijd een enorm potentieel en ik ben zo klaar om volle bak door te breken. Ik wilde echt doorpakken.  Meer impact creëren en meer mensen bereiken. 

Ik wilde samenwerken met een persoon die op het hoogste level opereert. Ik heb van Wendy zoveel helderheid gekregen. Ik zie nu helemaal mijn big picture, heb weer overview.

Nu ligt er een concrete strategie. Ik weet precies waar ik aan moet werken om mijn big hairy goals te bereiken. Welke poppetjes er nog op de juiste plek moeten en wat we nodig hebben."

Lieke Danenberg

Make It Stick

''Wat een energie heeft Wendy! Wij hebben diverse sessies gehad met Wendy om te praten over onze doelen als bedrijf en stappen die we kunnen zetten.

Dit heeft echt onze ogen geopend. Ze heeft ons zoveel inspiratie en motivatie gegeven om onze koers te wijzigen zodat we echt die doelen gaan halen.

Wendy weet waar ze over praat en denkt echt mee. Je merkt dat ze haar sporen heeft verdiend als ondernemer en ze deelt haar geleerde lessen die zeer waardevol zijn. Kortom, wil je stappen vooruit zetten, maak dan een afspraak!''

Arno Diepenveen

Royal Dutch Sales

''Wendy is precies wat ze zegt dat ze is: een pionier en een katalysator die voor (business)coaches en online ondernemers groeispurts realiseert die meer klanten, winst en vrije tijd opleveren. En dat doet ze met een aanstekelijk enthousiasme en een fantastische drive.

Wendy is voor mij een lichtend voorbeeld van het vinden en leven van je purpose en waarmaken van je dromen.

Een pur sang vakvrouw met altijd positieve energie die doet wat ze belooft en waarmaakt wat ze zegt. Wat wil je nog meer?''

Zarayda Groenhart - zarayda.nl 

Dolly Heuveling van Beek

Dolly Heuveling van Beek
Dolly.nl

"Wendy denkt continu mee over de beste strategie en vervolgstappen. Ze is een slimme businesswoman, maar vooral ontzettend persoonlijk en betrokken bij haar klanten. Daarnaast vind ik het heel fijn en inspirerend dat zij zich zo blijft ontwikkelen. Ze begeleidt haar mensen heel goed. Dat merk je aan alles in de samenwerking."

Frederik van Son

Frederik van Son
Personal Agility Coach

"Wendy is een vakvrouw, zij weet echt alles over online marketing en daarnaast begrijpt ze ook echt de menskant van haar vak. Ik vind haar ook echt een goede coach. Ik zou werken met Wendy aan iedere ondernemer die zijn business duurzaam, structureel en  online wil laten groeien aanbevelen."

OVER WENDY

Expansion expert, nerdy analyser, operations optimizer, sustainable challenge solver en startend angel investor met meer dan 17 jaar marketing en business ervaring.

From scratch heb ik mijn eigen meervoudige 6-cijferige social media advertising agency gebouwd, inclusief team in loondienst, als een van de eersten in Nederland. Waar we miljoenen euro's uitgaven aan de leadgeneratie van mijn klanten: de top van de Nederlandse coach- en trainersmarkt. 

Met dat pionieren ben ik nooit opgehouden. Toen mijn agency stevig stond, verkocht ik het, gooide ik het roer om en vond mezelf opnieuw uit. 

Om te doen waar ik blij van word en het allerbeste in ben: businesses expanden. Nu ben ik aan het groeien als angel investor, business partner en spreek ik over sustainable expanden.

En ook persoonlijk heb ik de nodig obstakels overwonnen door een goede scheiding, co-ouderschap en een groot persoonlijk verlies. Dat vroeg om ruimte en veerkracht en vooral ondernemen vanuit full alignment. 

Ik heb ervaren hoe je een sustainable business bouwt die je overvloed geeft op alle gebieden in je leven, en dat gun ik iedere ondernemer en de wereld. 

Alex

"Werken met Wendy is geniaal. Zij ziet het goud in mijn eigen handen dat ik zelf niet zie. Waar ik naartoe kan en mag gaan. 

Alex Parengkuan
Optimal Performance Training

The New Business Women

"Een absolute expert op het gebied van online marketing, maar werken met haar is zoveel meer dan dat. Zij gelooft echt in ons en wat we doen en wil net zo graag als wij een succes maken van onze business. Wat een verschil met een plat marketingbureau waar het alleen om de cijfers draait… Wendy houdt je scherp en bij de les."

Mabel & Crystal
The New Business Women

Marleen Janssen

"Ze is zo scherp als een mes en altijd op zoek naar blinde vlekken en gaten die ze kan dichten. Als Wendy naast je staat, kom je nergens mee weg. Dus je groeit als een gek." 

Marleen Janssen 
Female Secret Amsterdam

Claire van den Heuvel

"Wendy is niet alleen persoonlijk en professioneel, je haalt altijd up to date know how in huis. Ze blijft zichzelf bijscholen, continu, op hoog niveau. Waardoor ze echt strategisch met je meedenkt."

Claire van den Heuvel
Claire World

"Met veel betrokkenheid en toewijding heeft Wendy me op weg geholpen in de wereld van het creëren van leads en direct marketing. Dit deed ze door me te challengen om echt out of the comfortzone te komen, praktische invulling te geven aan diverse uitdagingen, te coachen op mijn belemmerende overtuigingen, te inspireren met sprekende voorbeelden en me toe te juichen bij successen. Ik heb waanzinnig veel geleerd van Wendy en ze heeft me houvast gegeven om marketing om mijn eigen manier en met mijn eigen geluid strategisch in te zetten. Wendy dank je voor al je energie en know how! And thanks for setting the beacons on my way to become a digital leader '' 

Rebekka Van Praag
Coachpraktijk Bureau Nieuwe Maan 

"Mijn tip? Geef jezelf een periode met Wendy als je wilt groeien in je business en in je vrijheid. Sinds mijn 'Wendy-tijd' maken tools mijn leven en mijn manier van ondernemen vrijer. Waardoor er meer tijd en ruimte ontstaat voor dat wat ik echt belangrijk en leuk vind. Wendy heeft mij ook positief aangemoedigd om nog meer te durven kiezen. Voor mijn niche en voor waar ik écht goed in ben (en blij van word). Want zelf zie je je blinde vlek niet. In mijn optiek heb je daarom altijd een mentor nodig. Die je steeds een stapje verder maar vooral ook dichter bij jezelf brengt. En dat is Wendy, een door de wol geverfde strateeg die geen blad voor de mond heeft, zegt wat ze ziet, 'streng' kan zijn maar zonder haar zachtheid te verliezen. Wendy moedigt je aan en stimuleert je 'zijn', met als resultaat een gelukkigere versie van jezelf zijn. In je business en in je leven."

Mieke Verhoef
Storyteller & LinkedIn trainer