Cookies!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy.

Sluiten ️️
Wendy Kerssens

THE PERFORMANCE 
ACCELERATOR
 verdrievoudig je OMZET IN MINDER WERKUREN

1-op-1 consulting van 6 maanden voor bewuste (business)coaches, marketeers en online course creators die door willen doorknallen naar de Champions League van hun markt. Die hun omzet willen verdrievoudigen in het liefst minder werkuren dan nu. 

Als je zoals de meeste experts, coaches en online ondernemers bent, dan is je werk je passie.
Je bent waarschijnlijk totaal niet vies van hard werken, mits dat onder aan de streep ook een mooi bedrag oplevert.

Wellicht is dat nu net waar het nu nog wat schuurt.
Je bent de € 75.000 jaaromzet inmiddels gepaseerd, hebt de basis van je business al lekker staan,
maar je lijkt nu te plateau-en.

Het bedrag wat nu onder de streep over blijft is nog niet waar je van droomt. En je ziet niet goed waar je nu vol op in mag zetten om die volgende groeispurt te kunnen maken. 

Jij verlangt naar meer overvloed.
Meer omzet, meer winst, meer impact. Maar ook zeker naar meer balans tussen werk en prive.  

Je bent ver gekomen met wat je tot nu toe altijd deed, maar voelt ook dat de huidige manier van werken je niet nog verder gaat brengen.

Het is tijd voor nieuwe bewuste keuzes. 


In het Performance Accelerator traject maak je die keuzes. Je krijgt een heldere route naar € 500k+ omzet of 1 miljoen. Je weet op welke sales en marketingactiviteiten jij aankomend jaar flink gaat inzetten en ook welke bewuste groeistappen jij als ondernemer mag maken om deze groeispurt te kunnen maken. 

MAAK EEN 
GROEISPURT

Waarschijnlijk heb je al een eigen publiek en klanten die superblij met je zijn. Maar jouw lat ligt hoog.

Je wilt doorgroeien.
Doorbreken naar het volgende niveau.
Meer mensen bereiken.
Je programma's en producten makkelijker verkopen.
Knallende lanceringen. 

Een onbegrensd bereik en maximale invloed: daar wil je aan bouwen. Slimmer, bewuster en efficiënter.

Je voelt je potentie.
Je bent nu wel klaar met playing small. 
Je wilt door naar de top van je markt. 

SIMPEL
VERSNELLEN

Als je zoals de meeste ondernemers bent in deze ondernemersfase zit je nu niet op de zoveelste online training te wachten, met het zogenaamde gouden ei of weer een nieuwe blueprint.

Je kent alle marketing basisprincipes nu wel van content maken, zichtbaar worden en adverteren, en hebt daar al veel euro's in geinvesteerd. 

Liever ontdek je wat er NU voor jouw business nodig is.

Zodat je business als een geoliede machine gaat draaien, jij steeds meer de visionair in je business wordt en je een flinke groeisprong maakt. Zodat je doorknalt naar 500k of 1 miljoen euro omzet. 

Het is niet de persoon die het hardste werkt of het meeste doet die het beste presteert.

Maar degene die dit strategisch, bewust en op zijn eigen wijze doet en zichzelf uitdaagt hierin continu in te groeien.


Met mijn visionary view en scherpe blik help ik jou met het verstevigen van je business.

Met het optimaliseren, verstevigen en versimpelen van je online marketingactiviteiten, je team en je systemen en processen. 

Zodat jij een flinke groeispurt maakt en je omzet verdrievoudigd.

Zie mij als een stok achter de deur, een gids en een sparringspartner in één. 

Alles met het doel om jouw performances te verbeteren. 

 VERDRIEVOUDIG JE OMZET
VOOR WIE?

The Performance Accelerator is de ultieme versnelling voor jou als je een ambitieuze expert, consultant, (business)coach, marketeer of online course creator bent met een omzet van nu al minstens € 75k per jaar. 

Voor als je op zoek bent naar meer helderheid in jouw route naar € 500K of 1 miljoen per jaar. En je openstaat voor een liefdevolle confrontatie met je blinde vlekken en ontbrekende puzzelstukjes. 

De 3 pilaren VAN THE PERFORMANCE ACCELERATOR

#1 EEN KRISTAL HELDERe STRATEGIE

Om het maximale uit je business en leven te halen is een kristal heldere koers essentieel.  Ik ga je in onze eerste uitgebreide sessie volledig op ramkoers zetten in de voor jou juiste richting ( 500k - 1 miljoen omzet).

 Ideëen heb je waarschijnlijk genoeg, maar voordat je straks van alles en nog wat doet gaan we eerst overzicht creëren en duidelijke keuzes maken.
Wat opschalen of optimaliseren en waarmee wellicht stoppen.

Ik daag je uit en confronteer je, zodat je ziet waar jouw goud ligt.
Niet rennend van het een naar het ander, maar vanuit rust, vol
focus en doelgericht. 

#2 VERBETER JE ONLINE MARKETING & SALES MACHINE

Je verstevigd enorm je online marketing & sales basis. We kijken hoe we je bereik kunnen vergroten, meer nieuwe leads aan kunt trekken en meer uit je huidige klanten en activiteiten kunt halen.

En dit gaat niet altijd over persé meer doen, maar overal vooral slimmer en bewuster ondernemen. We nemen de hele klantreis onder de loep.
En dit gaat van macro naar micro en weer terug.  

Als je basis stevig staat waai je niet zomaar omver en kun je
rustig stap voor stap verder groeien.

#3 OPTIMALISEER JE PROCESSEN

We kijken waar de missing links zitten in jouw processen, systemen & team.
Zodat je deze kunt aanpakken en optimaliseren. Als creatieve ondernemer vermijd je dit wellicht liever, maar wil je opschalen dan gaat juist die structuur je meer controle over je tijd en dus juist meer vrijheid geven. En ergens weet je dat ook wel, maar vermijd je dat liever ;-).

 Door het aanpakken van je processen laat je je business steeds meer voor jou werken in plaats van andersom. Zodat jij meer tijd hebt om aan je business te werken en de visie voor de toekomst van jouw bedrijf neer te zetten. 

Ook kijken we naar het (uit)bouwen van een kwalitatief team van topspelers die jou kunnen ondersteunen om deze groei en tijdswinst samen met jou te realiseren. Zodat jij meer en meer de New Digital Leader in je markt kunt worden en meer de CEO van jouw business kunt pakken.

Zarayda Groenhart - zarayda.nl 

Dolly Heuveling van Beek

Dolly Heuveling van Beek
Dolly.nl

"Wendy denkt continu mee over de beste strategie en vervolgstappen. Ze is een slimme businesswoman, maar vooral ontzettend persoonlijk en betrokken bij haar klanten. Daarnaast vind ik het heel fijn en inspirerend dat zij zich zo blijft ontwikkelen. Ze begeleidt haar mensen heel goed. Dat merk je aan alles in de samenwerking."

Frederik van Son

Frederik van Son
Personal Agility Coach

"Wendy is een vakvrouw, zij weet echt alles over online marketing en daarnaast begrijpt ze ook echt de menskant van haar vak. Ik vind haar ook echt een goede coach. Ik zou werken met Wendy aan iedere ondernemer die zijn business duurzaam, structureel en  online wil laten groeien aanbevelen."

OVER WENDY

Met meer dan 17 jaar marketingervaring heb ik de afgelopen jaren miljoenen euro’s uitgegeven aan online leadgeneratie voor mijn klanten: de top van de Nederlandse coachings- en trainersmarkt.

From scratch heb ik mijn eigen meervoudige 6-cijferige social media advertising agency gebouwd, inclusief team in loondienst, als een van de eersten in Nederland.

Met dat pionieren ben ik nooit opgehouden. Toen mijn agency stevig stond, verkocht ik het, gooide ik het roer om en vond mezelf opnieuw uit.

Om te doen waar ik blij van word en het allerbeste in ben: online experts, coaches en personal brands begeleiden om een heldere strategie neer te zetten en hun online (lead)marketing machine te optimaliseren. Met mind blowing resultaten.

Alles op mijn eigen voorwaarden natuurlijk en in zo'n 24-30 uur per week. Doordat ik nu al een aantal jaar co-ouder ben.  Ben ik queen geworden om mijn business zo efficient en eenvoudig mogelijk in te richten.  Zodat ik naast ondernemen, wat een enorme passie is, ook nog volop qualitytime heb met mijn loved ones. 

Al mijn ervaring en kennis deel ik met liefde om jouw business te laten verdrievoudigen

Reserveer nu je plek voor een kennismakingsgesprek 

Alex

"Werken met Wendy is geniaal. Zij ziet het goud in mijn eigen handen dat ik zelf niet zie. Waar ik naartoe kan en mag gaan. Wendy coacht je via de verschillende paden naar je ideale klant - ja, het is wat werk – maar het is echt elke cent en moeite waard."

Alex Parengkuan
Optimal Performance Training

The New Business Women

"Een absolute expert op het gebied van online marketing en social advertising, maar werken met haar is zoveel meer dan dat. Zij gelooft echt in ons en wat we doen en wil net zo graag als wij een succes maken van onze business. Wat een verschil met een plat marketingbureau waar het alleen om de cijfers draait… Wendy houdt je scherp en bij de les."

Mabel & Crystal
The New Business Women

Marleen Janssen

"Ze is zo scherp als een mes en altijd op zoek naar blinde vlekken en gaten die ze kan dichten. Als Wendy je coach is, kom je nergens mee weg. Dus je groeit als een gek." 

Marleen Janssen 
Female Secret Amsterdam

Claire van den Heuvel

"Wendy is niet alleen persoonlijk en professioneel, je haalt altijd up to date know how in huis. Ze blijft zichzelf bijscholen, continu, op hoog niveau. Waardoor ze echt strategisch met je meedenkt."

Claire van den Heuvel
Claire World

JA, IK BEN KLAAR VOOR
EEN GROTER SPEL!

Dit programma is voor die ondernemer die zijn of haar potentie onder zijn voeten voelt branden en 200% dedicated is om daar naar toe te groeien. Je wilt doorpakken, meer mensen bereiken, meer impact creëren.

Denk je nu: Yes! Dit is voor mij, ik wil mijn omzet verdrievoudigen! Plan direct een gesprek in.