Meld je snel aan, de deuren sluiten bijna!

09
dagen
10
uren
01
minuten
15
seconden
10x Your Launch Mastermind Wendy Kerssens 10x Your Launch Mastermind Wendy Kerssens 10x Your Launch Mastermind Wendy Kerssens
Exclusieve Mastermind 24 september 2024

LAUNCH LEADERS EVENT

Dit exclusieve en intieme event is voor bewuste
6 & 7 figure online ondernemers die hun business stevig willen opschalen en hun gedachtengoed groots willen verspreiden, zonder in te leveren op hun vrijheid of voldoening.

Tijdens het Launch Leaders Event word je ontmoet in je grote visie en ambitie en daag ik je uit to go beyond. 

Meriam Slijkerman

Meriam Slijkerman

High End Businesscoach 

Er zijn weinig events waar je echt met gelijkgestemden op hoog niveau kunt levelen en jezelf opnieuw kunt voeden.

Het Launch Leaders event van Wendy is exclusief en precies op het juiste niveau zodat ik zelf echt aan mijn eigen behoeften en ontwikkeling kon werken. 

Zarayda Groenhart

Zarayda Groenhart

Founder VideoBusinessSchool

Wat veel mensen niet weten (of verwachten) van mij is dat ik normaal helemaal niet hou van netwerk events.

Maar ik was bij dit geweldige event van businessqueen Wendy en dat was zo goed voor me want Wendy helpt ondernemers echt grootser en met meer bezieling ondernemen. En brengt mensen samen voor inspiratie en co-creatie daarin. En daar hou ik als million euro momboss natuurlijk wel weer van.

Wendt faciliteert met haar events een powerful netwerk van gelijkgestemde boss women (en topmannen) die elkaar willen helpen. Belangrijk want de succesvolle solopreneur bestaat niet.

We hebben elkaar nodig. Eenzaamheid is 1 vd grootste, stille uitdagingen van het ondernemerschap.

Yildiz van der Zijden

Yildiz van der Zijden

Fouder | jouwbekkentherapeut.nl

'Wat een inspirerende dag!

Heel mooi om te zien dat Wendy precies de juiste ondernemers aantrekt waardoor iedereen ook weer zo goed met elkaar connect.

Deze dag heeft me echt weer geïnspireerd en extra energie geven om weer lekker door te pakken. Op naar de business x10!''

GO BEYOND... 

Mastermind Wendy Kerssens staand Mastermind Wendy Kerssens staand

Ontdek tijdens het Launch Leaders Event hoe jij je gedachtengoed nog grootster de wereld in kunt slingeren, zonder in te leveren op je vrijheid. 

Je weet, je hebt hier iets te doen. Zit vol passie en vuur om je business en mensen vanuit een nieuw perspectief te helpen.

Maar naar mate je meer en meer met je kop boven het maaiveld begint uit te steken wordt het lastiger om de obstakels waar je tegenaan loopt te delen met de mensen om je heen.

Je speelt je spel op een ander level.  Kijkt anders.
Je denkt snel en grootster en daar kan helaas niet iedereen meer in mee. 

Toch is het belangrijk dat je hulp blijft vragen, het niet alleen blijft doen en je jezelf in co-creatie zet. Ook jij verdient het om big time geholpen, gedragen en ondersteund te worden. Het geeft je zoveel meer bezieling en groei.

Tijdens het Launch Leaders Event wordt je ontmoet in je schaamteloze verlangens en ambities. Je grootsheid wordt aangemoedigd en je wordt zelfs uitgedaagd to go beyond. 

VOOR WIE?

Voor bewuste online ondernemers die de basis van hun business al stevig hebben staan en toch het gevoel hebben dat dit nog maar het begin is.  

Je draait een 6 of. 7-figure jaaromzet en hebt al fijne klanten en community, die fan zijn van dat wat je teacht en brengt.

Alleen je voelt dat er nog veel meer beschikbaar is en dat je meer impact kunt maken. 

Tijdens het Launch Leader Event (her)activeer je je grote visie en daag ik je uit to go beyond...

Wendy Kerssens Live Event Mastermind

EXTRA BONUS!

Bij je ticket voor een plek aan de tafel krijg je als extra bonus een 1 op 1 Strategiecall met Wendy (60 min) t.w.v. € 1500,-. Die we inplannen na het event. Tijdens deze call kijken we naar je marketingstrategie en bepalen we je focuspunten voor de aankomende periode. 

Maaike Manshanden Photography   WK LAUNCH LEADERS EVENT126

UPGRADE JE OMGEVING

Een belangrijke stap hierin die ik de afgelopen jaren leerde, is dat als je bij de juiste mensen aan tafel zit, "het vanzelf ontstaat. 

Diepe verbindingen, inspiratie op hoog niveau, elkaar ontmoeten in elkaars grootsheid, magische samenwerkingen.

Door simpelweg gewoon te zijn. 

Je omgeving does matter. A lot. 

Want als je tonnen gaat omzetten in je online business begrijpt niet iedereen je meer in je eigen omgeving. En dat kan soms gewoon rete eenzaam voelen in je ondernemersreis. 

Hoe fijn is het dan dat je andere high level ondernemers om je heen verzamelt die het wel snappen en je aanmoedigen om groter te gaan. En ook denken in kansen en mogelijkheden.

Die ondernemers ontmoet je tijdens het Launch Leaders Event.

Wendy heeft mij de afgelopen jaren echt geholpen om van het bedrijf een miljoenenbedrijf te maken. 

Zarayda Groenhart
Founder VideoBusinessSchool

Mijn omzet is verdubbeld
ten opzichte van het jaar ervoor.

Arrezina
Founder & Coach arrezina.nl 

0F5A8218 (2)

LOCATIE & DATUM

Het Launch Leaders Event is op 24 september 2024 op een nog onbekende secret locatie.

Check de foto's voor een impressie van de voorgaande edities.

CURATED GUESTLIST 

Goed om te weten: vanwege de beperkte plekken aan de tafel werk ik met een curated guestlist, dat betekent dat ik de gasten aan de tafel zorgvuldig selecteer.  Kwaliteit gaat voor mij boven kwantiteit. Je aanmelding betekent dus nog geen garantie voor een plek aan de tafel.

Als je bij dit event wilt zijn, vul het interesseformulier in en je krijgt binnen 24 uur reactie.

221115 brussel wendy 009 horizontaal 2

OVER WENDY 

Wendy is al meer dan 10 jaar het geheime wapen van grote online spelers in de persoonlijke ontwikkelingsmarkt. 

Zij stond samen met deze ondernemers aan de wieg van tientallen 6-figure launches en kijkt nergens meer van op. Eerst als eigenaar van haar social media advertising bureau, dat ze in 2020 succesvol verkocht, en sindsdien als businessmentor en marketingstrateeg.

Zij ziet waar jouw grootste groeipotentieel ligt, daagt je uit om groter te denken en reikt je nieuwe perspectieven aan waarmee jij je business sustainable laat groeien.

Je kunt het wiel zelf blijven uitvinden om groter te schalen óf via deze Mastermind kiezen voor een huge shortcut en profiteren van meer dan 10 jaar marketing & sales ervaring in de persoonlijke ontwikkelingsmarkt.

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Top performances realiseert niemand alleen. Het kan veel sneller, makkelijker en vooral leuker. 

veelgestelde vragen

Alle livesessies, trainingen en de Q&A's worden opgenomen. Dus als je er een keertje niet live bij kunt zijn geen zorgen, je krijgt een jaar lang toegang tot alle opnames. Zodat je alle tijd hebt om het terug te kijken en ook tijdens een volgende verkooplancering weer alles erbij te pakken. Live ervaar je meer en kunnen we ook sparren over je keuzes. Wel raad ik je met klem aan om naar de livedag te komen, aangezien daar het fundament wordt gelegd voor je hele lancering. 

Waneer en waar is de Mastermind?

Het exclusieve Launch Leaders Event is op 24 september 2024 van 10.00-16.00 uur op een nog onbekende high end locatie in Noord-Holland. Check de foto's voor een impressie van de voorgaande edities.

Voor wie is deze Mastermind niet geschikt?

Deze Mastermind is NIET geschikt voor ondernemers die minder dan 6-figures omzet per jaar draaien of webshopeigenaren, tenzij je als webshop eigenaar daarnaast een goedlopend online programma, training, cursus workshop of membership verkoopt en daarmee minstens 6-figures draait. Ook is deze mastermind niet voor je geschikt als je niet open staat voor nieuwe perspectieven en verbindingen.

Is dit zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Als ondernemer kun je dit 100% zakelijk aftrekken als bedrijfskosten. 
De BTW krijg je als ondernemer hoe sowieso terug. 

Dan is deze mastermind niet passend voor jou. 

Heb je nog helemaal niks aan te bieden aan jouw doelgroep, geen coaching, geen cursus, geen programma. Dan is dit programma niet voor je geschikt. Verkoop je coachprogramma's, dan is deze mastermind alleen geschikt als je een compleet pakket verkoopt en niet vanuit het uurtje factuurtje model werkt. 

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Mocht je een vraag hebben die hier niet bij staat, stuur even een e-mail naar info@wendykerssens.nl, dan wordt je vraag zo snel mogelijk beantwoord. 

Voor support of vragen, stuur een e-mail naar info@wendykerssens.nl 
Copyright © Wendy Kerssens Leadmarketing