GROOTS SCHALEN 

Voor online ondernemers die hun business vanuit fun & ease
dik willen opschalen en het maximale potentieel uit hun business en leven willen halen. 

"Move beyond barriers"

Strategisch Schalen - let's play again

Exclusieve 1 op 1 mentoring 

Voor 6- en 7 figure online ondernemers die groots willen opschalen en de maximale potentie uit hun business willen halen. Voor jou als je een strategisch sparringspartner aan je zijde wilt die je scherp en accountable houdt op je leadmarketing en sales. Zodat je het uitbouwen van je business niet allemaal alleen hoeft uit te vogelen en je sneller je ambities bereikt. 

Verdubbel de Sales uit je webinars

MarketingNerd Live Masterclass in Haarlem

Op dinsdagmiddag 13 juni organiseer ik van 13-17 uur mijn eerste MarketingNerd Live Masterclass in Haarlem. Met als thema: Verdubbel de Sales van je Webinar. Waarin we een DeepDive nemen in je webinar en je gaat ontdekken hoe jij de sales kunt verdubbelen en welke basiscijfers relevant zijn (en welke niet). We houden het simpel maar doeltreffend. 

Wendy Kerssens

Boek als spreker

Voor je podcast of event 

Voor als je jouw publiek wilt inspireren over Female Leadership of het opschalen van een online (coach of expert)business.

Topics: Female Leaderschip, Uit de Ratrace terug naar plezier, Sustainable Expansion, Online Lanceren, Funnels, campagnes, Online Adverteren, Online groeistrategieëen, Leadmarketing en Online Sales