Cookies!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy.

Sluiten ️️

 GROOTS SCHALEN 

Voor online ondernemers die hun business groots willen schalen.

"Move beyond barriers"

Wendy Kerssens Strategiegesprek

Een vrijblijvend groeigesprek

Ontdek welke online groeikansen er voor jouw business liggen 

Graag verken ik in een persoonlijk strategiegesprek welke online groeikansen er liggen voor jouw bedrijf. Zodat je een flinke groeisprong met je business kunt maken, nog meer mensen kunt bereiken met je mooie missie en je leven leeft volledig volgens jouw eigen spelregels. Enkel voor 6-figure ondernemers.

Scaling Up 

Exclusieve 1 op 1 mentoring van 6 maanden

Voor 6- en 7 figure online ondernemers die groots willen opschalen en hier een strategisch aanvalsplan voor willen. En een strategisch sparringspartner aan hun zijde willen die ze scherp houdt op hun leadmarketing en sales. Zodat je het uitbouwen van je business niet allemaal alleen hoeft uit te vogelen en je sneller je groeidoelen bereikt. Co-creatie it is. 

Wendy Kerssens

Boek als spreker

Voor je podcast of event 

Voor als je jouw publiek wilt inspireren over Female Leadership of het opschalen van een online (coach of expert)business.

Topics: Online Lanceren, Funnels, campagnes, Online Adverteren, Online groeistrategieëen, Leadmarketing, Online Sales, female leadership.