E39A4967

SCALING UP

Exclusieve 1-op-1 strategisch mentorship voor ervaren online coaches, experts of online cursus & membership creators, die door willen groeien naar 1 miljoen (or far beyond) en het maximale potentieel van hun business willen benutten. 

Je ontdekt in dit mentorship waar de concrete groeikansen voor je business liggen, waar je ligt te slapen, waar er extra focus mag liggen en welke strategische marketing, sales of team stappen en keuzes er NU in jouw bedrijf nodig zijn om je bedrijf vol voldoening verder op te schalen. Ik houdt je scherp en accountable op that what moves the needle the most. 

E39A4566 (1)horizontaal
BENUT JE
InFINITE POTENTIAL

Jij hebt een hoge standaard, een duidelijke boodschap én al een eigen online publiek opgebouwd. Je aanbod verkoopt al lekker en je kent het marketingspelletje. En toch voel je dat er meer mogelijk is. 

Jouw lat ligt hoog. En je bent op missie om enorm veel mensen positief te beinvloeden met dat wat jij teacht.

Maar zit jij nog op je maximale potentieel te ondernemen?
Heb je helder wat je volgende groeistap is?
Grotere stages, nog meer mensen bereiken of misschien wel internationaal?

Als je op dit punt staat dan kan het lastig zijn om like minded people om je heen te verzamelen waarmee je op maat en niveau mee kunt sparren.

Die het online spel dat jij speelt begrijpen. Op álle lagen van strategie, uitvoering, funnels, campagnes, teamopbouw tot aan de persoonlijke ontwikkeling waar je instant inzit. Dat je jezelf steeds verder afpelt tot de kern. Die snappen dat je de lat zo hoog hebt liggen. En meer wilt, simpelweg omdat je het wilt. Omdat je de potentie ziet en van het spel houdt. 

Als je op dit punt staat kan het zijn dat niet iedereen om je heen met je mee kan, de spoeling wordt dunner en dat is soms best wel eens eenzaam.

Ook jij hebt nog steeds behoefte aan feedback, voeding en focus. En je wilt ook je groeistrategie, (marketing)ideëen en campagnes toetsen en spiegelen. En vooral ook dat een ander je laat zien wat er nog meer mogelijk is. Dat is exact wat we doen in onze samenwerking. 

High Performances
realiseer je niet alleen 


Iedere ondernemer heeft blinde vlekken. Iedereen presteert beter als je wordt gespiegeld en wordt uitgedaagd.

Tijdens het Scaling Up Mentorship is dit precies wat we gaan doen.
Het mentorship is volledig op maat voor jou en jouw unieke business.

Met mijn scherpe blik, 10 jaar+ ondernemerservaring en strategische mind help ik jou om op te (blijven) staan als New Digital Leader van je business én high performances te realiseren. Ik houdt je scherp en accountable. Zodat jij het maximale potentieel uit jezelf en je business haalt. 

Lijkt het je tof om samen te werken?
Plan een gesprek en ontdek waar jouw volgende groeistap ligt.

Kim Munnecom

Kim Munnecom 

Kimmunnecom.nl 

"Ik voel al een hele tijd een enorm potentieel en ik ben zo klaar om volle bak door te breken. Ik wilde echt doorpakken.  Meer impact creëren en meer mensen bereiken. 

Ik wilde samenwerken met een persoon die op het hoogste level opereert. Ik heb van Wendy zoveel helderheid gekregen. Ik zie nu helemaal mijn big picture, heb weer overview.

Nu ligt er een concrete strategie. Ik weet precies waar ik aan moet werken om mijn big hairy goals te bereiken. Welke poppetjes er nog op de juiste plek moeten en wat we nodig hebben."

Lieke Danenberg

Make It Stick

''Wat een energie heeft Wendy! Wij hebben diverse sessies gehad met Wendy om te praten over onze doelen als bedrijf en stappen die we kunnen zetten.

Dit heeft echt onze ogen geopend. Ze heeft ons zoveel inspiratie en motivatie gegeven om onze koers te wijzigen zodat we echt die doelen gaan halen.

Wendy weet waar ze over praat en denkt echt mee. Je merkt dat ze haar sporen heeft verdiend als ondernemer en ze deelt haar geleerde lessen die zeer waardevol zijn. Kortom, wil je stappen vooruit zetten, maak dan een afspraak!''

Suzan van Heck

Suzan van Heck

CaseMarketing

“Mijn bedrijf groeide hard: ik had net mijn eerste personeelslid aangenomen, en had het gevoel geen controle meer te hebben over mijn tijd.

Ik werd geleefd en hield aan het einde van de maand nauwelijks iets over omdat er zoveel vaste lasten waren. Daarom ging ik op zoek naar iemand met wie ik kon sparren over het complete plaatje. 

Met Wendy durfde ik het aan. Ze is superbetrokken en enthousiast. Het voelt alsof ze onderdeel is van je bedrijf en helpt om de juiste koers te bepalen.

Ik heb geleerd vaker nee te zeggen, ben gaan staan voor mijn prijs en kwaliteit, werd zelfverzekerder en geloofde opnieuw in mezelf.  Ik houd nu meer energie, tijd én duizenden euro's over aan het einde van de maand"

build your empire

Jij zoekt niet iemand die continu met je meekijkt en je met stappenplannen aan de hand meeneemt. Jij pakt je eigen verantwoording. Aan een enkele opmerking heb jij genoeg om de juiste actie te ondernemen, dat inzicht te krijgen of knopen door te hakken.

Ik daag je uit, confronteer en prikkel je. Kijk met je mee, sta aan je zijde. Geef je helderheid, strooi ideeën en geef je een kritische noot waar nodig.

Direct, maar altijd met de intentie om jouw resultaten, in zowel winst als impact, te maximaliseren en jou on top of your game te laten ondernemen en leven.


Dit exclusieve mentorship is de ultieme versterker van jouw potentieel. En niet voor iedereen. Alleen voor high performancers met minstens 6 figures omzet per jaar or far beyond.

Dit is wat ondernemer Zarayda Groenhart (single mom en 1 miljoen + online business) over onze samenwerking zegt:

Zarayda Groenhart

"Mijn beste keuze die ik ooit in mijn business heb gemaakt is Wendy uitnodigen als adviseur in mijn bedrijf. Het eerste jaar knalden we direct naar de 1 miljoen omzet. Dat was zonder haar input niet gelukt."

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis."

Auteur naam

Functienaam @ Bedrijfsnaam

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis."

Auteur naam

Functienaam @ Bedrijfsnaam

Luister hier wat Kim Munnecom in haar podcast zegt over onze samenwerking:

Dolly Heuveling van Beek

Dolly Heuveling van Beek
Dolly.nl

"Wendy denkt continu mee over de beste strategie en vervolgstappen. Ze is een slimme businesswoman, maar vooral ontzettend persoonlijk en betrokken bij haar klanten. Daarnaast vind ik het heel fijn en inspirerend dat zij zich zo blijft ontwikkelen. Ze begeleidt haar mensen heel goed. Dat merk je aan alles in de samenwerking."

Frederik van Son

Frederik van Son
Personal Agility Coach

"Wendy is een vakvrouw, zij weet echt alles over online marketing en daarnaast begrijpt ze ook echt de menskant van haar vak. Ik vind haar ook echt een goede coach. Ik zou werken met Wendy aan iedere ondernemer die zijn business duurzaam, structureel en  online wil laten groeien aanbevelen."

230103 wendy brandevoort 015

over wendy

Daar zat ik dan, in 2013, met mijn zoontje van 3 weken oud op mijn arm. Mijn werkgever kwam op "kraamvisite" en kwam vertellen dat de start-up waar ik als Marketing Manager werkte op hield te bestaan. 

Eerst schrok ik, maar al snel zag ik het als grote kans. Want als kersverse moeder rook ik de kans én de vrijheid van het ondernemen. Want ik voelde direct, ik wil het allebei. Er voluit voor mijn zoontje kunnen zijn én mijn dikke ambities waarmaken.
En vanuit mijn verlof sprong ik in het diepe. 

From scratch heb ik mijn eigen meervoudige 6-cijferige social media advertising agency gebouwd, inclusief team in loondienst, als een van de eersten in Nederland. Waar we miljoenen euro's uitgaven aan de leadgeneratie van mijn klanten: de top van de Nederlandse coach- en trainersmarkt. 

Met dat pionieren ben ik nooit opgehouden. Toen mijn agency stevig stond, verkocht ik het, gooide ik het roer om en vond mezelf opnieuw uit. 

Om te doen waar ik blij van word en het allerbeste in ben: samen mer andere online ondernemers hun businesses expanden. Nu ben ik op reis als business partner, investor en groeistrateeg. En vlieg ik regelmatig de wereld over om van topondernemers te leren.

Ook persoonlijk heb ik de nodig obstakels overwonnen door een (goede) scheiding, co-ouderschap en verlies van naasten. Dat vroeg om ruimte en veerkracht en vooral om te ondernemen from the inside out. Dat is voor mij nu de enige weg.

Ik gun iedere ondernemer een bedrijf dat je voldoening en vrijheid in keuze geeft op alle gebieden in je leven. 

Let's play again!

"Ze daagt je uit om verder te kijken dan dat je gewend bent, ze geeft je die stimulans om wel die ene stap te nemen waar je al een tijdje tegenaan hikt."

Bas van Pelt
Asermethode.nl

"Wij zijn uit gaan breiden met medewerkers, waardoor ik merk dat ik mij enorm heb kunnen vrijspelen voor de belangrijke zaken in mijn bedrijf en mij kan focussen op de toekomst, waar ik hiervoor vooral met details bezig was." 

Karin Roozendaal
 gekophaken.nl - community met duizenden leden

Marleen Janssen

"Ze is zo scherp als een mes en altijd op zoek naar blinde vlekken en gaten die ze kan dichten. Als Wendy naast je staat, kom je nergens mee weg. Dus je groeit als een gek." 

Marleen Janssen 
Female Secret Amsterdam

Claire van den Heuvel

"Wendy is niet alleen persoonlijk en professioneel, je haalt altijd up to date know how in huis. Ze blijft zichzelf bijscholen, continu, op hoog niveau. Waardoor ze echt strategisch met je meedenkt."

Claire van den Heuvel
Claire World