221115 brussel wendy 022horizontaal

SCALING UP WITH EASE

Voor als je erop en erover wilt met je business en online lanceringen.
Bye bye average resultaten, word een leider in de top van je markt.

Het Scaling Up with Ease Mentorship is voor jou als je een ervaren online coach of expert bent en/of een online community runt.

Voor als je slim en vanuit flow wil opschalen en op zoek bent naar een strategisch Marketing klankbord en sparringspartner om te versnellen. Om vanuit co-creatie sustainable verder te groeien naar een volwassen bedrijf, wat jou veel meer vrijheid geeft. 

Wendy heeft mij de afgelopen jaren echt geholpen om van het bedrijf een miljoenenbedrijf te maken. 

Zarayda Groenhart
Founder VideoBusinessSchool

Mijn omzet is verdubbeld ten opzichte
van vorig jaar. 

Arrezina van Roekel
Founder en Coach Arrezina.nl

Scherm­afbeelding 2023 11 29 om 11.06.34

Bas van Pelt

Founder & Therapeut | asermethode.nl

'Mijn business liep al lekker. Maar ik bleef al een tijdje op hetzelfde level kabbelen. Een beetje meer klanten, een beetje extra omzet. Maar die echte doorbraak bleef telkens maar uit.

Tot ik ging samenwerken met Wendy. Deze samenwerking heeft mij naast een enorme omzetsprong enorm veel ruimte en vrijheid opgeleverd.

Mijn bedrijf en leven voelt nu totaal anders aan. Mijn business staat er nu gewoon en flowt heel ontspannen naar steeds meer winst.

Ook stuur ik mijn team heel anders aan. Ik heb echt geleerd om de lead te pakken.

Ik ervaar nu veel meer vrijheid, rust en focus en er stroomt veel meer geld.''

Arrezina over de samenwerking met Wendy Kerssens

Arrezina van Roekel

Founder & Coach | arrezina.nl

'Ik had al een hele grote groei in een hele korte tijd doorgemaakt, en ik had heel erg behoefte aan iemand met heel veel ervaring naast me zodat het niet meer alleen voelde.

En ze ook eens over mijn schouders kan meekijken, van waar kan het beter?

Ik heb gewoon mijn omzet weer verdubbeld ten opzichte van het jaar daarvoor.

De eerste keer dat zij mij begeleidde bij een lancering heb ik mijn conversie verdubbeld, dus dat was best wel een serieus resultaat en toen dacht ik ja top, Wendy mag blijven.

Wendy is een heel fijn persoon om in je leven te hebben, het is wat mij betreft iemand die ik niet meer heel snel zal laten gaan.

Ik vind Wendy is vooral heel sterk in haar combinatie in intuïtie en spirituele ontwikkeling en een hele down to earth aardse strategiedenker en dat is een hele lekkere unieke combinatie die zij in huis heeft.

Annemiek dogan

Annemiek Dogan

Founder Grief Academy

'Voordat ik met Wendy ging samenwerken bestond mijn bedrijf uit heel veel verschillende programma’s, acties, er zat weinig lijn en planning in. Het was heel erg hap snap doordat het ineens succesvol was geworden. Ik kon er niet op bouwen er stond nog geen fundament.

Nu is het echt een volwassen bedrijf geworden en is het fundament gelegd. Dit jaar ronden wij af, met een omzet van bijna 1 miljoen euro omzet. 

Ik heb mijn bedrijf nu veel eenvoudiger ingericht. Alle acties die we nu doen plannen we weken soms maanden vooraf. Waardoor iedereen weet waar hij aan toe is en wij alle focus en energie in onze klanten kunnen stoppen. Het bedrijf is nu veel meer losgekoppeld van mij als persoon.

Ik weet nu veel meer waar ik aan toe ben, er is veel meer rust bij mij en bij het team.  Ik sta nu veel steviger als mens en als ondernemer. 

'Deze samenwerking heeft mij naast een enorme omzetsprong enorm veel ruimte en vrijheid opgeleverd.'

Bas van Pelt
Founder & Coach Asermethode.nl

'Ik sluit af met mijn beste jaar ooit'

Marieke van Ginkel
Leiderschapscoach

HET Scaling UP MENTORSHIP

is exclusieve businessmentoring waarbij ik je activeer in je grootsheid en jij mijn persoonlijke begeleiding krijgt, iedere samenwerking is uniek en volledig op maat. 

Afhankelijk van waar je groeipotentieel ligt, begeleid ik je o.a. bij:

  • Het bepalen en uitrollen van een sustainable groeistrategie, waarmee het grote potentieel van zowel jou als je business wordt benut. En waarmee jij je grote visie verder verspreid en meer omzet draait.

  • Om veel meer kwalitatieve leads aan te trekken voor je webinars, masterclasses, programma’s of cursussen en je mailinglijst stevig te laten groeien, zodat je makkelijker meer verkoopt.

  • Keer op keer je beste lancering ooit neer te zetten met de verkoopresultaten uit je online lanceringen. Meerdere klanten van mij zijn gegroeid van 5- naar 6-figure omzet lanceringen.

  • Meer omzet uit je marketingfunnels te krijgen, of dit nu via webinars, events, social media of e-mailmarketing is.

  • Een krachtige basis en team neer te zetten zodat je ontspannen je business kunt opschalen, zodat je in 24 tot 28 uur je business kunt runnen

  • Focus te houden op die activiteiten “that move the needle the most”, zodat je meer tijd en energie over houdt voor jezelf en je loved ones

  • Om keuzes te maken die voor de lange termijn goed zijn voor zowel jou als je business, in plaats van een one-off. Zodat je makkelijker en duurzamer groeit en echt bouwt aan een volwassen business. 

Als jij er klaar voor bent om in jouw grote potentieel te stappen en hierbij wel een 'personal perfomance trainer' kunt gebruiken. Plan vrijblijvend een Expansion gesprek in, dan kijken we samen welke groeimogelijkheden er voor jouw business liggen.

Door de samenwerking ging ik van gemiddeld € 20.000 omzet per maand naar
regelmatig maanden van € 100.000 omzet.

Yildiz van der Zijden 

founder jouwbekkentherapeut.nl

Karin gekophaken

Karin Roozendaal

Gekophaken.nl

"Wij zijn tijdens de samenwerking met Wendy uit gaan breiden met medewerkers, waardoor ik merk dat ik mij enorm heb kunnen vrijspelen voor de belangrijke zaken in mijn bedrijf en mij kan focussen op de toekomst, waar ik hiervoor vooral met details bezig was." 

Dolly Heuveling van Beek

Dolly Heuveling van Beek

Dolly.nl

''"Wendy denkt continu mee over de beste strategie en vervolgstappen. Ze is een slimme businesswoman, maar vooral ontzettend persoonlijk en betrokken bij haar klanten. Daarnaast vind ik het heel fijn en inspirerend dat zij zich zo blijft ontwikkelen. Ze begeleidt haar mensen heel goed. Dat merk je aan alles in de samenwerking."''

Frederik van Son

Frederik van Son

Personal Agility Coach

Wendy is een vakvrouw, zij weet echt alles over online marketing en daarnaast begrijpt ze ook echt de menskant van haar vak. Ik vind haar ook echt een goede coach. Ik zou werken met Wendy aan iedere ondernemer die zijn business duurzaam, structureel en  online wil laten groeien aanbevelen."

221115 brussel wendy 009 horizontaal 2

OVER WENDY 

Wendy is al meer dan 10 jaar het geheime wapen van grote online spelers in de persoonlijke ontwikkelingsmarkt. Zij is adviseur en vaste strategisch sparringspartner bij het opschalen van onder andere de online businesses van Zarayda Groenhart, 365 dagen Succesvol, Kim Munnecom, Grief Academy, Arrezina van Roekel, Autismecoach en vele anderen.

Zij stond samen met deze ondernemers aan de wieg van tientallen 6-figure lanceringen en grote groeisprongen, en kijkt nergens meer van op. Zij ziet waar jouw grootste groeipotentieel ligt, daagt je uit om groter te denken en reikt je nieuwe perspectieven aan waarmee jij je business door het dak laat gaan.

Je kunt het wiel zelf blijven uitvinden om groter te schalen óf voor een samenwerking met Wendy kiezen en daarmee voor een huge shortcut en profiteren van meer dan 10 jaar marketing & sales ervaring in de persoonlijke ontwikkelingsmarkt.

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.
Top performances realiseert niemand alleen.
Het kan veel sneller, makkelijker en vooral leuker. 

Kim Munnecom

Kim Munnecom 

Kimmunnecom.nl 

"Ik voel al een hele tijd een enorm potentieel en ik ben zo klaar om volle bak door te breken. Ik wilde echt doorpakken.  Meer impact creëren en meer mensen bereiken. 

Ik wilde samenwerken met een persoon die op het hoogste level opereert. Ik heb van Wendy zoveel helderheid gekregen. Ik zie nu helemaal mijn big picture, heb weer overview.

Nu ligt er een concrete strategie. Ik weet precies waar ik aan moet werken om mijn big hairy goals te bereiken. Welke poppetjes er nog op de juiste plek moeten en wat we nodig hebben."

Suzan van Heck

Suzan van Heck

CaseMarketing

“Mijn bedrijf groeide hard: ik had net mijn eerste personeelslid aangenomen, en had het gevoel geen controle meer te hebben over mijn tijd.

Ik werd geleefd en hield aan het einde van de maand nauwelijks iets over omdat er zoveel vaste lasten waren. Daarom ging ik op zoek naar iemand met wie ik kon sparren over het complete plaatje. 

Met Wendy durfde ik het aan. Ze is superbetrokken en enthousiast. Het voelt alsof ze onderdeel is van je bedrijf en helpt om de juiste koers te bepalen.

Ik heb geleerd vaker nee te zeggen, ben gaan staan voor mijn prijs en kwaliteit, werd zelfverzekerder en geloofde opnieuw in mezelf.  Ik houd nu meer energie, tijd én duizenden euro's over aan het einde van de maand"